Prodej rodinného domu, Liberec, Zemědělská, 80 m2

Zemědělská, Liberec - Liberec VIII-Dolní Hanychov

Cena na vyžádání

info v RK, konečná cena včetně provize a právních služeb
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZemědělská, Liberec - Liberec VIII-Dolní Hanychov
ID06453
StavbaDřevěná
Stav objektuŠpatný
Plocha užitná80 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha80 m2
Plocha nemovitosti859 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte-li klidné bydlení pod Ještědem a oceníte-li příležitost vybudovat si dům podle vašich představ.
Tato nabídka dřevostavby v Zemědělské ulici, Dolním Hanychově by vás mohla zajímat.
Zajímavá je především umístěním hned vedle Kubelíkovi ulice a přitom v klidném okolí.

Jak jsem zmínil, Zemědělská ulice je klidná komunikace v libereckém Dolním Hanychově, která je pár metrů od hlavního tahu Kubelíkovi ulice a přitom skrytá v klidné zástavbě rodinných domů.
Tato lokalita nabídne kombinaci několika zajímavých vlastností. Začneme u dopravní obslužnosti - zastávka autobusu i tramvaje je do pěti minut chůze. Nedaleko domu najdeme také obchod, kavárnu nebo základní i mateřskou školu. V širším okolí třeba nákupní centrum OC Nisa. Ve volném čase využijte blízká sportoviště na Ještědu nebo ve Vesci.

Představím vám dřevostavbu domu, která nabídne obytné přízemí, obytné podkroví a je z části podsklepená.
Dům je aktuálně řešen dispozičně jako 3+1. V přízemí je ložnice se vstupem do zahrady, obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyně se vstupem na terasu, samostatné WC. V podkroví je hlavní ložnice, koupelna s vanou a malá místnost sloužící jako pracovna.
Dům je celkově v zanedbaném stavu a je potřeba mu věnovat řádnou péči. Doposud byl dům obýván nájemníky a vše v domě je funkční. Pro současné standardy je třeba počítat s rekonstrukcí.
Vytápění domu je řešeno kombinací několika zdrojů. Vytápět lze elektrokotlem v suterénu, krbovými kamny v obývacím pokoji a případně lokálně přímotopy.
Objekt je napojen na obecní rozvod vody a elektřiny. Kanalizace je napojena do septiku společného s vedlejším domem.

Hlavní výhodou domu je jeho pozemek, který tvoří dlouhý obdélník a dům ho pomyslně dělí na přední část určenou k parkování a okrasné zahradě. Naopak za domem nabídne klid a prostor pro vytvoření vaší odpočinkové zahrady.

Tento dům je netradiční a doporučuji jeho prohlídku. Sám v této nemovitosti vidím zajímavou příležitost jak si vybudovat vlastní bydlení na zajímavém místě.

Neváhejte mě kontaktovat, společně si domluvíme prohlídku nemovitosti a probereme veškerá její specifika.
Budu se těšit na viděnou při prohlídkách.

Výměry uvedené v nabídce jsou orientačního charakteru.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Liberci.