Prodej rodinného domu, Kozmice, Hlavní, 160 m2 (ID: 1314280)

Hlavní, Kozmice

4 799 000 Kč
/za nemovitost
Včetně právního servisu , veškerých poplatků i provize RK!. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Hypotéka od 22 871 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHlavní, Kozmice
ID872971
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná160 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti675 m2
Balkon

Origo partneři v Kozmicích

Popis

Dovolte mi nabídnout Vám skvělou příležitost a to koupi tohoto rodinného domu z roku 1970, v obci Kozmice. Tento dům je skvělou příležitost pro dvě generace, jelikož nabízí dvě bytové jednotky 3+1. Dům v nedávné době prošel řadou úprav jako např. v roce 2009 montáž plastových oken, v roce 2019 se na domě pokládala nová krytina střechy, na garáži byla téhož roku výměna kompletní krytina střechy a v roce 2023 bylo měněno kompletně topení. Také se v průběhu let vyměnilo odpadní a vodní potrubí do plastu. Dům je vytápěn jak plynovým kotlem, který ohřívá i vodu, ale také můžete tuhými palivy. Je napojen na vlastní studnu a odpady jsou svedeny do jímky. Majitelé odcházejí do nového prostředí, a proto dům zůstává z části vybaven.
Jestli Vás tato nabídka zaujala, ozvěte se a my Vám rádi zařídíme financování v jakékoliv bance za těch nejvýhodnějších podmínek. Brzy na viděnou, Tým MMreality :)

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kozmicích (okr. Opava).