Prodej bytu 3+kk, Poděbrady, Dvořákova, 66 m2 (ID: 1314335)

Dvořákova, Poděbrady

6 290 000 Kč
/za nemovitost
cena je kompletní, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 29 976 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDvořákova, Poděbrady
ID00161
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná66 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha66 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Poděbradech

Úklidové služby

Popis

Naše společnost Vám nabízí k prodeji nádherný byt 3+kk stojící přímo u lázeňské kolonády v Poděbradech. Tohle je prostě místo, které vás chytne za srdce. Bytový dům Kolonáda z roku 2008 se nachází v klidné části města a přitom v centru veškerého dění.
Byt je dispozičně řešen jako 3+kk o výměře 66,2 m2, je v osobním vlastnictví a nachází se ve zvýšeném přízemí klidného zděného domu. Hlavní dominantou bytu je obývací pokoj s kuchyňskou linkou, přístupem do ložnice, dále pak prostorná chodba, ze které se dostanete do dětského pokoje, koupelny a samostatné toalety.
Vytápění je zajištěno vlastní plynovou kotlnou v domě, voda a kanalizace jsou veřejné. V bytě jsou dřevěná eurookna s dvojskly na kterých je umístěna folie, dveře s obložkami značky Sapeli, plovoucí podlahy a dlažba.

Poděbrady nabízí ideální kombinaci malebného historického centra a moderního životního stylu. Město je známé svými lázeňskými tradicemi a léčivými prameny, což přináší příjemnou atmosféru a možnost relaxace v příjemném prostředí.
Vše potřebné se nachází kousek od domu - služby, úřady, obchody, školy, školky, či zdravotnická zařízení. Město je i vyhledávané pro své možnosti sportovního vyžití a množství cyklostezek. Je zde velmi dobrá dopravní dostupnost do Prahy vlak, BUS i dálnice D11.

Z pohodlí domova se podívejte na video prohlídku a pokud vás nabídka zaujme ráda Vás osobně přivítám na prohlídce.

V případě zájmu je možno nechat v bytě i vybavení, k nastěhování do 3 měsíců.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Poděbradech.