Prodej rodinného domu, Cehnice, 251 m2 (ID: 1315238)

Cehnice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
info v RK, včetně provize
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaCehnice
ID05694
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná251 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti959 m2
DopravaSilnice, Autobus
Garáž
Parkování
Bazén

Origo partneři v Cehnicích

Popis

Nabízíme prodej dvougeneračního domu, který může sloužit nejenom k bydlení, ale i k bydlení spojenému s podnikáním. V domě se nachází dva oddělené byty. V 1. NP naleznete byt o dispozici 2+kk a studio (lze předělat na kancelář, obytnou místnost atd). Studio má svůj vlastní vchod. V 2 NP. se nachází byt o dispozici 3+kk.
Dům prošel před osmi lety rekonstrukcí (střecha, zateplení, plastová okna, rozvody elektřiny, vody, odpadů atd.).
Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo. Dále je možné topit kotlem na dřevo, který je napojen na topnou soustavu a krbem. Dům je napojen na obecní vodu, ale na zahradě se nachází studna s užitkovou vodou, kterou lze využít k zalévání.
U domu se nachází velká zpevněná plocha ze zámkové dlažby a zastřešené stání pro dvě auta. Na zahradě dále naleznete dvě zděné prostorné zděné dílny, skleník, posezení a řada ovocných stromů. Zahrada je od ostatních pozemků oddělena zdí a stavbami kůlen, tím je zajištěno naprosté soukromí.
Cehnice jsou obec na hlavním tahu Strakonice (10 km) a České Budějovice (40 km). V obci je základní občanská vybavenost od školky a školy po obchod a pohostinství.
Rádi Vám nezávazně připravíme možnosti financování.
Majitel si vyhrazuje právo na výběr kupujícího.
Doporučujeme osobní prohlídku a budeme se na Vás těšit!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Cehnicích.