Pronájem kanceláře, Plzeň - Severní Předměstí, Na Roudné, 9 m2

Na Roudné, Plzeň, Severní Předměstí

Cena na vyžádání
/za měsíc
+ poplatky za služby, vratná kauce, odměna RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNa Roudné, Plzeň, Severní Předměstí
ID31259
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná9 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti1 kWh/m2 za rok
Parkování

Origo partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Zprostředkujeme Vám pronájem kanceláří o rozměrech 9 - 20 m², umístěných ve 3. p. cihlové budovy bez výtahu, ulice Na Roudné, Plzeň.

Předmětem nabídky je celkem 5 neprůchozích kanceláří různých rozměrů a jeden malý skládek ( spíše archiv) na to vše na jednom patře, kde se nachází i společná kuchyňka a toalety.
Kanceláře je možné pronajmout jednotlivě nebo jako celek, s nábytkem nebo bez - dle dohody. Velkou výhodou je možnost využití vybavené zasedací kanceláře cca 50 m² - po domluvě.
Ve sklepních prostorech druhé budovy je možné si pronajmout "studené" sklady o rozměrech 6x33 m ( 198 m²) do kterých je zavedena elektřina.

Objekt je oplocen a hlídán kamerovým systémem, dále nepřetržitým provozem vrátnice. Parkování je možné před budovou na veřejném parkovišti bezplatně nebo po domluvě lze pronajmout za malý poplatek parkovací stání přímo v hlídaném areálu. En. třídu G uvádím z důvodu absence energetického štítku.

Pokud hledáte klidné a dobře dostupné prostory pro své podnikání, neváhejte se na mě obrátit. Ráda Vám poskytnu více informací a setkání na osobní prohlídce. Doporučuji! Ev. číslo: 31259.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Plzni.