Prodej domu, Lužná, 130 m2

Lužná

3 980 000 Kč

včetně právního servisu a odměny RK
Hypotéka od 18 968 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLužná
IDA2024010
StavbaDřevěná
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná130 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy68 m2
Plocha nemovitosti384 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Lužné

Popis

Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji krásnou dřevěnici v obci Lužná na Vsetínsku.
Dřevěnice, která se nachází v samém srdci Beskyd, je dispozičně řešena jako 4+1. Již při vstupu do chodby ucítíte vůni dřeva, která se Vám nikdy neomrzí. Z chodby vejdeme do všech místností. Vlevo je útulný obývací pokoj s krbem, který navodí příjemnou atmosféru nejen v chladnějších dnech. Vpravo z chodby je koupelna, která je vybavena sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem se skříňkou a zrcadlem... a nesmí chybět ani pračka. Rovně z chodby vejdeme přímo do kuchyně, která je velmi vkusně vybavena stylovou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči a krásným výhledem. Kuchyň sousedí s jídelnou, která může sloužit zároveň i jako další společenská místnost a je taktéž vybavena stylovým nábytkem ze dřeva, který byl zhotovený na míru. Když se chodbou vrátíme do obývacího pokoje s krbem, vpravo je menší místnost, která může sloužit jako odkládací prostor a zároveň jsou tu schody do patra. V podkroví je chodba, ze které vejdeme do 2 ložnic, které jsou oddělené a tím zaručí soukromí a klid v odpočinkové zóně… a opět musíme zmínit krásný výhled do okolí. Dřevěnice prošla minulý rok celkovou, velmi zdařilou a nákladnou rekonstrukcí. Doslova vše je zde z kvalitního dřeva. Počínaje podlahami, obložením na zdech, stropů s přiznanými trámy… jediná koupelna je obložena keramickým obkladem včetně podlahy, která je v dekoru, jak jinak, než dřeva. Dále jsou zde nové rozvody elektřiny, nové odpady a rozvody vody, střecha je plechová. O teplo se postará krb s rozvody, který je umístěný v obývacím pokoji a pokud chcete v chladnějších dnech přijet do příjemně vytopené chalupy, tak o teplo se postarají elektrické přímotopy ovládané dálkově přes mobilní telefon. Teplou vodu ohřívá elektrický bojler umístěný v koupelně. Nemovitost je napojena na kanalizaci, obecní vodu a elektřinu 220 V, plyn je na hranici pozemku. Nechybí ani hydroizolace a tepelná izolace. Samozřejmostí je zavedený internet. Zastavěná plocha je 68 m², užitná 130 m². K dřevěnici náleží pozemek naproti o výměře 316 m², kde je vše nachystané na 2 parkovací místa. Zbytek parcely můžete využít k relaxu jako zahrádku s posezením.
Obec Lužná se nachází 13 km od Vsetína a do Zlína to máte půlhodinku cesty. V okolí je mnoho příležitostí na výlety… Vrábelovy paseky, Pulčinské nebo Čertovy skály, pro milovníky lyžování je nedaleko svah, v létě můžete vyrazit do lesa na houby nebo na kolo po nově vybudované cyklostezce. A v obci se také určitě nudit nebudete. V místní hospůdce můžete vyrazit za živou hudbou, na ochutnávku kyselic nebo další akce. Pobývat zde můžete nejen o víkendu, ale dřevěnice je vhodná i k celoročnímu bydlení nebo jako investice na pronájem. Vybavení v Nemovitost je možné financovat hypotékou, se kterou Vám velice rádi a zdarma pomohou naši zkušení certifikovaní finanční poradci. Touto útulnou dřevěnicí v krásném prostředí Vás ráda provede realitní makléřka Alena Lužná.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje domů v Lužné (okr. Vsetín).

Podobné nabídky