Prodej chalupy, Vysoké nad Jizerou, Staroveská, 220 m2 (ID: 1317952)

Staroveská, Vysoké nad Jizerou

11 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 54 806 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStaroveská, Vysoké nad Jizerou
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná220 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1408 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Vysokém nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Objekt se nachází v Libereckém kraji v atraktivním místě na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš, ve městě Vysoké nad Jizerou. Město s bohatou historií patří mezi jedno z nejvýše položených měst v České republice. V obci se nachází veškerá občanská vybavenost včetně lyžařského areálu. V blízkém okolí se nacházejí další úžasná lyžařská střediska jako Paseky nad Jizerou, Rokytnice nad Jizerou, Harrachov, Jablonec nad Jizerou a další menší areály.
Nemovitost může sloužit jako rodinný dům, případně jako chalupa pro rekreační účely i pro početnější rodiny, kde si všichni najdou své soukromí, nebo jako komerční objekt k pronájmu s pěti samostatnými apartmány každý s vlastním sociálním zařízením. Celková kapacita může být až 25 lůžek.
Samotný objekt prošel rozsáhlou rekonstrukcí v letech 2010-2015. Z původního stavu zbyl pouze menší sklep a část konstrukčního zdiva. Celý objekt byl tak nově vystavěn a vybaven včetně kompletního zateplení obvodového pláště s plastovými okny s izolačním trojsklem. Střešní konstrukce je sedlová opatřené novou plechovou krytinou,. Díky tomu jsou provozní náklady minimální. Celková rekonstrukce staví objekt do charakteru novostavby s vybavením kuchyně, soc. zařízení, podlah, rozvody instalací….
Vstup do domu je přes venkovní dlážděnou parkovací plochu do krytého zádveří s navazujícím vstupem do šatny, se vstupem do sušárny a lyžárny, dále pak do chodby v přízemí se schodištěm do podkroví a samostatným WC. V přízemí je tech. místnost s plynovým kondenzačním kotlem Junkers a zázemím pro ohřev užitkové vody 2x200l kombinovaný bojler, samostatná kuchyň, velká obytná místnost s krbovými kamny s výměníkem, jedna samostatná ložnice s vlastním soc.zařízením a jeden apartmán skládající se ze dvou pokojů a samostatné koupelny s WC. V podkroví je chodba se vstupy do tří apartmánů skládajících se vždy ze dvou pokojů a koupelny s WC. Všechny koupelny mají vyhřívané podlahy. V podstřeší je volný půdní prostor. Objekt domu má menší původní sklep přístupný samostatně ze zahrady. Dům je napojen vlastní vodovodní přípojkou na vodovodní řád, odkanalizován do obecní kanalizace a dále napojen na elektřinu 220/380 V i zemní plyn.
K domu přináleží zasíťovaný pozemek užívaný jako zahrada s protékajícím potůčkem, s částečným oplocením s parkováním pro min. 5 osobních automobilů umístěný u přístupové komunikace. Celá plocha o výměře 1.408 m2 je územním plánem určená jako zastavitelná pro rekreační a rodinné bydlení. Objekt lze využívat jak k rekreačnímu bydlení tak i jako rodinným dům popřípadě k pronájmu jako penzion a to vzhledem k provedení stavby s velmi nízkými provozními náklady.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Vysokém nad Jizerou.