Prodej rodinného domu, České Meziříčí, V Poli, 200 m2

V Poli, České Meziříčí

9 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 45 274 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaV Poli, České Meziříčí
ID987
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti685 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Českém Meziříčí

Popis

Novostavba rodinného domu v Českém Meziříčí, ul. V Poli, dřevostavba, dispozice 4+1 (možnost přestavby na 5+1), vestavěná garáž, venkovní garáž, nádrž na srážkovou vodu, celková plocha pozemku 685 m2 Kvalitně postavený a dobře dispozičně řešený rodinný dům. 1. nadzemní podlaží - vstupní hala s technickou místností a šatnou, 2 ložnice, koupelna, samostatné WC, obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje vstup na slunnou terasu. V 2. nadzemním podlaží prostorná šatna a velkorysá obytná místnost vhodná k přepažení na dvě ložnice. Přímo u domu garáž s průchodem na zadní část zahrady, na zahradě umístěna ještě jedna garáž sloužící jako úložný prostor pro zahradní techniku. Topení v domě řešeno jako ústřední s vlastním plynovým kotlem a krbem umístěným v hlavním obytném prostoru. S ohledem na možnost vytápění hlavní obytné části krbovými kamny a nízkou energetickou náročnost domu jsou náklady na provoz domu velmi nízké.

Dům se prodává s veškerým vybavením a příslušenstvím (topné dřevo, nové lešení, sekačka, žebříky, nářadí …). Nabídka vhodná pro klienty, kteří hledají klidné místo v zástavbě rodinných domů a v obci s velmi dobrou občanskou vybaveností a dopravní dostupností do okolních obcí (Hradec Králové, Opočno, Rychnov nad Kněžnou, Dobruška). Pro více informací kontaktujte prosím našeho makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Českém Meziříčí.