Prodej rodinného domu, Jablonec nad Nisou, Prosečská, 380 m2

Prosečská, Jablonec nad Nisou - Proseč nad Nisou

6 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 30 453 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaProsečská, Jablonec nad Nisou - Proseč nad Nisou
ID1000
StavbaCihlová
Stav objektuV rekonstrukci
Plocha užitná380 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti922 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Částečně zrekonstruovaný cihlový objekt pro více generační bydlení či polyfunkční využití, ul. Prosečská, Proseč nad Nisou.

Objekt po částečné rekonstrukci: nová dřevěná eurookna - dvousklo, nové sádrokartonové podhledy, zcela nové rozvody plynu a elektřiny, 2x komín. Vytápění: 2x plynový kotel, ohřej vody - bojler. Zavedena elektřina, plyn. Vybudována vlastní studna s vodárnou a UV lampou na čištění, na pozemku dvoukomorová jímka. Možnost napojení i na centrální vodovodní řad.
Objekt a pozemek: Třípodlažní, podsklepený dům s mansardovou střechou – renovovaná plechová krytina. Příjezd po asfaltové komunikaci. Zčásti svažitý pozemek – vybudovány terasy, opěrná zeď ze žulových kamenů, oploceno pletivovým plotem. Parkování u domu nebo za pojezdovou bránou. Na pozemku mobilní plechová garáž s vjezdem z hlavní komunikace. Internet zaveden. Dům disponuje přípravou pro zabezpečovací zařízení a kamerový systém.
Interiér: nové krytiny: plovoucí podlahy, dlažba, betonová stěrka. Nová koupelna vč. sanity - vana, samostatné závěsné wc. Nová, velkoryse navržená kuchyňská linka na míru s množstvím úložných prostor, sklokeramická varná deska + horkovzdušná trouba, myčka. K dispozici praktická komora v mezipatře a sklepní prostory.

Dispozice:
1. pp: klenbový sklep
1. np: Prostorná, prosvětlená kancelář s kuchyňským koutem a vl. sociálním zázemím.
Dílna. Dva samostatné vchody.
2. np: 2x bytová jednotka, každá s dispozicí 1+1. (1x po rekonstrukci + 1x před dokončením)
3. np: Podkroví o velikosti 125 m2. Vhodné k adaptaci na nebytový či bytový prostor popř. vybudování mezonetu.

PLOCHA ZASTAVĚNÁ: 129 m2
PLOCHA UŽITNÁ: 380 m2
PLOCHA ZAHRADY: 922 m2

Občanská vybavenost - cca 2 km do centra obce – Vratislavice nad Nisou. Pravidelné dopravní spojení – tram JBC/LBC.

Uvolnění nemovitosti: IHNED.
Cena: 6.390.000,- Kč.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jablonci nad Nisou.