Prodej rodinného domu, Březolupy, 130 m2

Březolupy

4 600 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize a právních služeb v AK
Hypotéka od 21 922 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBřezolupy
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná300 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha130 m2
Plocha nemovitosti1450 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Březolupech

Popis

Místo bytu chcete raději pro Vaši rodinu domek se zahradu? Chcete mít kde parkovat i více vozů a také mít místo, kde můžete dělat třeba kutilské práce? Pak se s námi pojďte podívat na dům se zahradou a velkou garáží (45 m2) v Březolupech. Březolupy jsou obec v okrese Uherské Hradiště ve Zlínském kraji. Jsou vzdáleny třináct kilometrů od centra Uherského Hradiště a šestnáct kilometrů od centra Zlína. Dům byl vystaven ve stylu bungalovu v jedné rovině a má sedlovou střechu. V domě proběhla částečná rekonstrukce (např. jsou zde plastová okna, koupelna, na střeše je krytina-taška pálená + nové laťování). Dispoziční řešení domu: vstupní chodba, velká prostorná kuchyň s jídelním koutem a posezením, dále obývací místnost, ložnice, dva propojené pokoje, koupelna (sprchový kout, umyvadlo, místo pro pračku), samostatné WC, pokojík-veranda s východem do zahrady. Pokud by někdo chtěl rozšířit své bydlení , může k tomu využít velký půdní prostor.
Celková výměra pozemku je 1450 m2 z toho je zastavěná plocha 698 m2. U domu je velká garáž pro dva až tři vozy a parkovat je možné i na pozemku před domem.
Zahrada u domu je oplocena a poskytuje dostatek soukromí pro Vaši rodinu, bazén i relax. Jsou zde i vedlejší stavby, které jsou využity jako dílna, sklep, úložný a skladovací prostor, udírna atd.
Inž. sítě: obecní vodovodní řád i kanalizace, el. 220 V i 380 V, plyn, u domu je studna. V obci je výborná občanská vybavenost. Doporučujeme Vám prohlídku a na Vaše dotazy k nemovitosti Vám rádi odpovíme na uvedených kontaktech. Těšíme se na Vás :)

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Březolupech.