Prodej rodinného domu, Opatovice, Záhorská, 100 m2

Záhorská, Opatovice

3 150 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 012 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZáhorská, Opatovice
ID4889
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná100 m2
Patro1.
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Plocha budovy110 m2
Podlahová plocha100 m2
Plocha nemovitosti313 m2
Plocha zahrady2239 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina120V, 230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Ústřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Opatovicích

Popis

Nabízíme k prodeji pěkný rodinný dům situovaný v klidné lokalitě v obci Opatovice na ulici Záhorská, okres Přerov.

Tento dům nabízí možnost rozšíření díky velké rozloze a k výstavbě další zastavěné části s možnosti vytvoření letního bytu s terasou. Jedná se o přízemní dům se dvěma pokoji a kuchyní, nacházející se ve velmi dobrém stavu.
Celková zastavěná plocha činí 110m² s užitnou plochou 100m². K dispozici je prostorná zahrada s plochou 645 m² a garáž s dílnou, kde můžete pracovat na svých projektech.
Nemovitost je vzdálená pouhých 50m od sadu o rozloze 1594m² se vzrostlými stromy, což přináší krásný výhled a příjemné okolí pro relaxaci. K dispozici je elektřina s napětím 400V a 230V, ústřední topení na plyn i tuhá paliva, dům je napojen na kanalizaci. K dispozici jsou také 2 parkovací místa a garáž. Přívod vody je zajištěn dálkovým vodovodem, ohřev vody a topení je řešeno zánovním plynovým kotlem.

Přístup k nemovitosti je zajištěn po asfaltové vozovce s dobrou dostupností hromadné dopravy.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Případné financování je možno zajistit skrze naše finanční poradce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Opatovicích (okr. Přerov).