Prodej ubytování, Červená Voda - Šanov, 800 m2

Červená Voda, Šanov

1 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 0 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaČervená Voda, Šanov
IDN00936
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná800 m2
Typ objektuPatrový
Plocha budovy299 m2
Plocha nemovitosti2900 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod

Origo partneři v Červené Vodě

Popis

Nabízím k prodeji penzion ROSA v Červené Vodě, části Šanov.
Penzion - hotel - se nachází na pěkném a klidném místě s výhledem na okolí Orlických hor. Na protějším kopci je sjezdovka pro rodinné lyžování, v dojezdové vzdálenosti lyžařský areál Buková hora. V okolí je dostatek možností pro turistiku, kola, lyže sjezdové či běžkové. V blízkosti je také hraniční přechod do Polska, atrakce na Dolní Moravě a mnoho dalšího.
Na penzionu započala rekonstrukce, kdy byla část penzionu v přední a zadní části bourána a nahrazena novou podobou. Proběhla výměna starých dřevěných oken za nová, moderní, špičková, hliníková s izolačními trojskly. Bylo realizováno kompletní zateplení pláště budovy tepelnou izolací PES síly 20 cm do lepidla s perlinkou, proběhla výměna střechy, kdy místo původních eternitových šablon byla na PUR panely položena plechová krytina Click v barvě antracit včetně výměny 16 ks střešních oken za nová značky ROTO.
Barvu fasády a rekonstrukci interiérů je ponechána na kupujícím, aby mohl dokončit vše podle svých představ.
K celé rekonstrukci je zpracována projektová dokumentace, která je zájemcům k dispozici.
V plánu je deset pokojů, z toho devět dvoulůžkových a jeden čtyřlůžkový. Plánovaná kapacita je 22 plnohodnotných lůžek s možností přistýlek.
V suterénu je plánována restaurace, kuchyně, venkovní terasa, wellness vnitřní i venkovní, sauna, kancelář a kompletní zázemí pro hosty i personál. V patrech pak pokoje se zázemím. U nemovitosti je bezproblémové parkování pro hotelové hosty.
Prodej se týká penzionu + pozemek cca 2.900 m2. Je možnost jednat o dalším odkupu přilehlých pozemků.

Ve fotogalerii je zachycena podoba původní, současná a budoucí.

Pro více informací a podkladů, kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Červené Vodě.