Prodej rodinného domu, Bořanovice, 274 m2

Bořanovice

23 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 111 946 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBořanovice
ID01536
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná274 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1000 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Bořanovicích

Popis

Nadčasový dům do tvaru L se nachází v klidné obci, která spadá pod obec Líbeznice. Celá tato oblast je Praha- východ, takže i dostupnost centra Prahy je 15 minut autem.

Pro Vaše pohodlné bydlení nabízí dům dispozici 5+kk s obytnou plochou 294 m2. Interiér je vzdušný, moderní a splňuje všechny požadavky na moderní bydlení. Dům má dvě podlaží, ale hlavní obytné místnosti jsou umístěny v přízemí.

V přízemí domu se nachází vstupní hala s vestavěnými skříněmi, ložnice, dva pokoje, dvě koupelny, dvě WC, technická místnost s místem pro pračku a sušičku a úžasný ,hlavní obytný prostor. Tato část domu se skládá s obývací a jídelní části a samozřejmostí je prostorný kuchyňský kout, který pro milovníky vaření poskytne maximální prostor a vybavení.

Dominantou tohoto prostoru je velké okno, přes které se vchází na terasu a schodiště do patra, které jakoby levitovalo. Díky tomuto nápadu je dům odlehčený.

V patře domu je vybudovaný ateliér o výměře +100m2. Tato část domu může sloužit k odpočinku, studiu a trávení volného času nebo stejně tak poslouží pro ubytování hostu.

Dají se i vytvořit další pokoje i koupelna.

Na dům navazuje venkovní terasa, která láká si tady vypít ranní kávu nebo odpočinout po náročném dni. Pokud jste milovníci zahradničení i tento prostor je k dispozici, a to v pohodě vyvýšených záhonů u domu.

Pro zaparkování auta nebo uložení věcí, kol, sekačky slouží garáž, která navazuje na dům plus 3 další parkovací místa jsou na pozemku před garáží. K pohodlnému vjezdu slouží elektrická pojezdová brána.

Technickou část domu zajišťuje : tepelné čerpadlo TOSHIBA- přitápění + klimatizace /1.patro+ateliér/, podlahové vodní topení, plynový kotel GEMINOX, předokenní hliníkové žaluzie, příprava na fotovoltaiku, automatické zavlažování, Wifi.

Obec Bořanovice - Líbeznice je výborně dostupná aute, autobusem a navazuje na Pražskou integrovanou dopravu. Do obce dojíždí příměstský autobus, který má dojezd 15 min. na stanici metra Ládví . V obci se nachází dvě MŠ a ZŠ s akreditací Erasmus, ZUŠ, poliklinika, veterinární ordinace, pošta, bankomat, sportovní areál. Najdete tu i pekárnu, restauraci Statek, Pizzerii, Steakhause Red Door, Tesco Expres, JIP- velkoobchod potravin, večerku. Kolem jsou vybudovány cyklostezky a pořádá se zde plno kulturních a sportovních akcí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bořanovicích.