Prodej rodinného domu, Havířov, Přátelství, 242 m2 (ID: 1319960)

Přátelství, Havířov

3 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 18 825 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPřátelství, Havířov
ID4856
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná242 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy113 m2
Plocha nemovitosti2263 m2
Plocha zahrady1392 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, Septik, Trativod
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
VodaVodovod, Studna
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Havířově

Popis

Hledáte dům, který svým charakterem a místem splní Vaše představy o novém domově? Dům se zachovanými historickými prvky, ve velké tiché zahradě? Dům na konci slepé ulice a přesto jen pár minut od centra města? Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům 3+1 v Havířově - Životicích, na ulici Přátelství.

Při vstupu Vás zaujme prostorná chodba s klenutým stropem, ze které je přístup do všech pokojů, koupelny a také do podkroví. Obývací pokoj je propojený s kuchyní, přes francouzské okno vstoupíte na terasu. Do pokoje je možné umístit krbová kamna, jinak topení v celém domě zajišťuje plynový kotel. Koupelna byla rekonstruovaná před pár lety. V podkroví je možné vybudovat další obytné místnosti dle potřeby nových majitelů. Dům je částečně podsklepený. Před 20 lety proběhla izolace základů, o dva roky později byla vyměněna krytina střechy a střecha byla zateplena. Odpady řeší tříkomorový septik, nicméně je možné i připojení do kanalizace v ulici. Dům je napojený na veřejný vodovod, k dispozici i studna na pozemku. Zastavěná plocha domu je 113 m², zastavěná plocha hospodářské části 50 m².

V hospodářské budově byla původně garáž včetně montážního kanálu, později byla budova upravena využívána k občasnému bydlení. U budovy je železná konstrukce, po opravě může sloužit dál jako úložný prostor/stodola.

Zahrada má 1392 m² a je celá oplocená. Díky kombinaci živého plotu a vzrostlých stromů poskytne svým majitelům dostatek soukromí a klidu. Celková plocha všech pozemků je 2263 m² včetně zastavěné plochy a nádvoří, a také vč. 629 m² pozemků pod obecní komunikací.

Líbí se Vám tento dům? Pak nás kontaktujte co nejdříve, ráda Vás provedu na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Havířově.