Prodej zahrady, Brno, Cihelní, 902 m2

Cihelní, Brno

1 804 000 Kč
/za nemovitost
+ provize RK 99.000,- Kč /vč. DPH), vč. právního servisu
Hypotéka od 8 597 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaCihelní, Brno
ID03901
Plocha nemovitosti902 m2

Origo partneři v Brně

Popis

Hledáte klidné místo k relaxaci, kde byste mohli pěstovat vlastní ovoce a zeleninu a zároveň si užít nádhernou přírodu? Máme pro vás ideální nabídku! Ve výhradním zastoupení majitele vám představujeme krásnou zahradu o rozloze 902 m2 v oblíbené zahrádkářské oblasti Brno-Obřany.

Tento pozemek o velikosti 7 x 162 m nabízí dostatek prostoru pro všechny vaše zahrádkářské sny. Ať už jste nadšený pěstitel nebo hledáte místo, kde byste mohli trávit víkendy, tahle zahrada je pro vás jako stvořená. Na zahradu je možné umístit chatku, která bude ideálním místem pro rekreaci a víkendové pobyty s rodinou či přáteli.
Brno-Obřany je vyhlášená lokalita, která kombinuje klid přírody s dobrou dostupností do města. Výborné spojení veřejnou dopravou i autem vám umožní snadno se dostat do centra Brna, aniž byste museli obětovat pohodlí a klid svého zahradního útočiště.

Zahrada je v dobrém stavu, i když v posledních letech nebyla aktivně využívána. Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči o všech výhodách, které tato zahrada nabízí.

Jsme tu pro vás a rádi vám poskytneme veškeré další informace, které budete potřebovat. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo byste si chtěli domluvit prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na vás!

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Brně.