Prodej pozemku pro bydlení, Valy, Kynžvartská, 1966 m2

Kynžvartská, Valy

1 950 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 9 293 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaKynžvartská, Valy
ID60267
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1966 m2

Origo partneři v Valech

Popis

Srdcová záležitost - to je pozemek v centru malebné obce Valy poblíž západočeské lázeňské perly Mariánských Lázní. Svým přirozeným tvarem do jisté míry opravdu srdce připomíná. Možná to je znamení, že toto místo čeká právě na Vás, abyste zde založili své rodinné sídlo, na které budou pyšné další generace!

Pozemek je veden v katastru nemovitostí jako zemědělský půdní fond, ale dle územního plánu je na něm možné stavět. Přístup je veden po místní zpevněné komunikaci a velmi rychle se autem dostanete do Lázní Kynžvart, sousední Velké Hleďsebe či již zmíněných Mariánských Lázní. Pokud jste sportovně založení, krásná příroda obklopující celou obec Valy vybízí k procházkám v okolních rozlehlých lesích.

Rovinatý pozemek nabízí velkorysou výměru 1.966 m2. Nachází se na něm několik moc pěkných vzrostlých stromů a z jižní strany jej obtéká potůček. Všechny tyto přírodní prvky mohou vytvořit při šikovném umístění stavby velmi hezkou kompozici, kterou Vám budou závidět nejen Vaši sousedi.

Pokud Vás tento výjimečný pozemek na pomezí Slavkovského lesa zaujal, neváhejte si zajistit prohlídku na uvedených kontaktech. Budu se těšit na osobní setkání!

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Valech (okr. Cheb).