Prodej rodinného domu, Ždánice, 75 m2

Ždánice

1 740 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 8 292 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽdánice
ID00548
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná75 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti295 m2
Plocha zahrady147 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
VodaDálkový vodovod
Sklep

Origo partneři v Ždánicích

Popis

Nabízíme na prodej rodinný dům v obci Ždánice. Jedná se o původní stavbu rodinného domu, která je napojena na inženýrské sítě (elektřina, plyn, voda). Dům o dispozici 2+1, velikosti 75 m2, stojí na pozemku o velikosti 148 m2. K domu náleží zahrada ve velikosti 147 m2. Dům je určený ke kompletní rekonstrukci.

Dispozici domu tvoří zádveří, z něj se pak dostanete do části domu, kde se nachází 2 ložnice a koupelna. V zadní části domu se nachází kuchyň, kterou je možné zvětšit o místnost, která má společnou stěnu a je nyní využívána na skladování. Dům má sklípek na uskladnění zeleniny a ovoce. Ve dvoře se nacházejí hospodářská stavení. Zahrada je v mírném svahu a přístupná ze dvora po schodišti.

Ždánice leží v Jihomoravském kraji, v severozápadní části okresu Hodonín. Město se rozkládá ve zvlněné krajině na úpatí Ždánického lesa. Obklopují je lesy, pole, sady a vinohrady.

PENB není dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G.

Doporučujeme prohlídku. Rádi Vám pomůžeme s financováním této nemovitosti.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ždánicích (okr. Hodonín).