Prodej bytu 4+1, Žatec, Jana Herbena, 81 m2

Jana Herbena, Žatec

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJana Herbena, Žatec
ID7140
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná81 m2
Patro3. z 4
VybavenoNe
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti81 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
DopravaVlak, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivně nabízíme prodej bytu 4+1 o ploše 81,7 m2, který se nachází ve 2. patře cihlového domu bez výtahu ve městě Žatec, v ulici Jana Herbena.

Byt se sestává z předsíně, kuchyně, čtyř pokojů, komory, koupelny a samostatného WC. Byt je orientován na dvě světové strany (sever a jih). K bytu náleží sklep a spoluvlastnický podíl na půdě. Byt vyžaduje kompletní rekonstrukci a čeká na nového majitele, který si ho zdokonalí dle svých vlastních představ. Ihned volný.

Žatec je město na severozápadě Česka, v Ústeckém kraji, v okrese Louny. Leží na řece Ohři. Žatec je největší město okresu Louny. Historické centrum s jeho průmyslovou čtvrtí z 19. století, ve které je největší koncentrace staveb spojených se zpracováním chmele a obchodováním, bylo roku 2023 zapsáno na Seznam světového kulturního dědictví UNESCO. Ve městě je veškerá občanská vybavenost a pravidelná autobusová a vlaková doprava.

Osobní vlastnictví. Koupi bytu lze financovat hypotéčním úvěrem, který Vám rádi zdarma zařídíme. V případě rychlého jednání je možná sleva.

Ukazatel energetické náročnosti budovy: *G (PENB nebyl předložen).

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Žatci (okr. Louny).