Prodej rodinného domu, Ostrava, Parcelní, 156 m2

Parcelní, Ostrava

4 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaParcelní, Ostrava
ID0153
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná114 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha156 m2
Plocha nemovitosti1302 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Ostravě

Popis

Hledáte rodinné bydlení v klidném prostředí s dobrou dostupností do centra Ostravy?
V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 4+1 v Ostravě v městské části Heřmanice. Dům má užitnou podlahovou plochou 114 m2 a stojí na pozemku o rozloze 1302 m2 v klidné části obce v zástavbě rodinných a bytových domů.
Jedná se o samostatně stojící celkově podsklepený objekt se sedlovou střechou.
V přízemí se nachází vstup do domu se zádveřím, 2 obytné pokoje, kuchyň, koupelna, samostatné WC a schodiště do sklepa a podkroví. Součástí podkroví jsou 2 obytné místnosti a chodba se vstupem na terasu. V suterénu domu se nachází sklepní prostor s kotelnou. Součástí pozemku je také samostatně stojící garáž.

Technický stav domu je velmi zachovalý a odpovídá stáří objektu. Konstrukce domu je cihlová, střecha je zateplená a pokryta střešní krytinou Cappaco. V části domu byla vyměněna elektřina, koupelna a WC jsou po celkové rekonstrukci. Dům je kompletně napojen na všechny inženýrské sítě kromě kanalizace. Odpad je sveden do žumpy. Vytápění je řešeno plynovým kotlem a krbovými kamny s výměníkem. Průkaz energetické náročnosti (PENB)se zpracovává, proto uvádím Třída G – Mimořádně nehospodárná podle vyhlášky č. 148/2007 Sb. Zahradu o rozloze 1046 m2 tvoří udržovaný trávník, ovocné stromy a okrasné dřeviny.
Svou polohou nabízí nemovitost veškeré možnosti občanské vybavenosti v nedalekém centru obce (MHD, nákupní centrum, pošta, MŠ, ZŠ, dětské hřiště, zdravotní středisko, restaurace).
Jistě oceníte skvělou nabídku volnočasových aktivit, dopravní dostupnost i dostatek klidu a soukromí.

V případě jakýkoliv dotazů, Vám k nemovitosti rádi poskytneme bližší informace. Budeme se na Vás těšit na prohlídce. Veškerý realitní servis je na klíč a rádi Vám také pomůžeme s financováním.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.