Prodej skladu, Lesná, 921 m2

Lesná

23 000 000 Kč
/za nemovitost
Cena je včetně provize RK.
Hypotéka od 109 611 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaLesná
IDS2024009
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná921 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha921 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Lesné

Popis

Budova archivu písemností v obci Lesná u Vranovské přehrady, výborný stav.
Exkluzivně nabízíme prodej areálu archivu písemností Lesná. Obec se nachází v blízkosti Vranovské přehrady. Nemovitost je situována na klidném místě v rovinatém terénu, asi 500 metrů od zástavby obce. Původní stavba budovy (kulturní dům) pochází z roku 1965. V letech 2005 – 2006 byl objekt kompletně zrekonstruován a následně rekolaudován na archiv písemností.
Areál se sestává z pozemků o celkové výměře 8.553 m².
Budova je postavena z pálených cihel, částečně podsklepená. V rámci rekonstrukce byly v objektu realizovány nové instalace, technologie, zařizovací předměty, úprava střechy, podlah, omítek a dalších položek. V současné době je technický stav nemovitosti výborný.

První nadzemní podlaží budovy sestává ze vstupní haly, depozitáře, sociálního zázemí, kanceláře a skladovacích prostor.
Vytápění objektu je ústřední plynové.
Celková užitná plocha objektu je 921 m².
IS – elektřina, voda, plyn, kanalizace.
Uvolnění ihned.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje skladů v Lesné (okr. Znojmo).

Podobné nabídky