Pronájem obchodního prostoru, Praha - Modřany, Pod vinicí, 127 m2

Pod vinicí, Praha 4 - Modřany

31 790 Kč
/za měsíc
+ služby 7.630,- Kč/měs., + el. energie a vodné/stočné přefakturace
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPod vinicí, Praha 4 - Modřany
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná127 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuRušná část obce

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Společnost Mikrotechna s.r.o. nabízí k pronájmu nebytové prostory o rozloze 127,16 m2 v Modřanech, vhodné jako prodejna, kancelář nebo sklad. Prostory se nachází v 1.NP budovy, vchod z ulice Pod vinicí a k nastěhování budou volné od 1.9.2024 nebo po dohodě se stávajícím nájemníkem dříve.

Umístění areálu má výhodnou polohu, nedaleko od Barrandovského mostu, tramvaje do centra 3, 17, autobus na metro Smíchov. Nabízíme vysokorychlostní internet, možno v balíčku s telefonní linkou, připojení na PCO, stravování (kantýna, pekárna, pizza), parkování za poplatek v případě volných kapacit, strážní služba 24 hod.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!