Prodej zahrady, Kamenický Šenov, 640 m2

Kamenický Šenov

784 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 3 736 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaKamenický Šenov
ID24014
Stav objektuVelmi dobrý
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti640 m2
Elektřina230V
VodaVodovod
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Kamenickém Šenově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji parcelu s krásným výhledem na okraji klidné žádané zahrádkářské kolonie v Kamenickém Šenově. Pozemek je nově zasíťován (pitná voda a elektřina) a je celý oplocený včetně vstupní branky a brány. Dostanete s k němu příjezdovou cestou, kde přímo u pozemku je prostor k parkování. Je zde možnost vystavět zahradní chatu, dle vizualizace v nabídce. Rozloha celého pozemku činí celkem 1280 m2 a k prodeji je nyní určena plocha cca 640m2.
Na parcele je vše připraveno pro krásné rekreační bydlení s výhledem na Šenovský vrch a do širokého okolí, v blízkosti krásných turistických a cyklistických tras Lužických hor a Českosaského Švýcarska s jeho pískovcovými skalami. Nedaleko tohoto místa je skalní útvar Varhany, město Nový Bor a Česká Kamenice, obec Sloup v Čechách s jezerem, skalním hradem a lesním divadlem.
Neváhejte se podívat a nechat se unést božským klidem, který vám umožní rekreace v tomto místě.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Kamenickém Šenově.