Prodej rodinného domu, Praha - Přední Kopanina, K Juliáně, 354 m2 (ID: 1323458)

K Juliáně, Praha 6, Přední Kopanina

25 000 000 Kč
/za nemovitost
při rychlém jednání sleva
Hypotéka od 119 143 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaK Juliáně, Praha 6, Přední Kopanina
ID1672/2181
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná354 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy170 m2
Podlahová plocha354 m2
Plocha nemovitosti940 m2
Plocha zahrady940 m2
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
DopravaAutobus
VodaMístní zdroj vody
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

AKCE MĚSÍCE !!! Naše společnost vám chce představit k prodeji velmi pěkný atypický samostatně stojící prostorný rodinný dům o celkové rozloze 354m2 stojící na vzrostlém pozemku o rozloze 940m2. Dům je navržen jako dvougenerační, který vám naše společnost pomůžeme předělat dle vašich představ přímo na klíč.
Při vstupu do domu vcházíte do velké prostorné chodby z které se dostanete do velkého prostoru, kde byl dříve vybudovaný byt 2+kk. Možné mít i jako kancelář nebo i jako velkou hernu. Dále po pravé straně z chodby vcházíte do technické místnosti, velké šatny a vchodem do garáže pro dvě auta. Dominantou domu je krásný prostorný obývací pokoj, který je propojen s kuch.koutem a výstupem na terasu se vzrostlou zahradou. Kuchyňská linka je vybavena moderními spotřebiči včetně zabudovaného kávovaru atd. tak i zadní samostatné komory. Velmi příjemnou atmosféru vám zajistí moderní krbové kamna nebo atypické podsvícení v kuchyňské lince. Po krásném masivním schodišti s velkým oknem vcházíte do prvního patra kde najdete čtyři prostorné pokoje, kde v jednom je samostatná koupelna se sprchovým koutem,rohovou vanou a WC, šatnou. V páté místnosti se nachází wellness se saunou, menší posilovnou, velkým sprchovým koutem a WC. V celém domě jsou nadstandardní prvky .Ohřev vody a podlahového vytápění celého domu zajišťuje tepelné čerpadlo a solární panely, které jsou umístěny na střeše. Dům je napojen na obecní kanalizaci a městskou vodu. Zahrada je velmi udržovaná a plná vzrostlých stromů a keřů, které zajistí nejen soukromí, ale také v letním období krásné posezení na terase. V obci je autobusová zastávka nedaleko domu s pravidelným spojením k metru Veleslavín, Bořislavka nebo i OC Šestka. Tento dům má tolik předností, které se ani nevejdou napsat. Vzletem k lokalitě tuto nabídku doporučujeme. Nutno vidět.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 6.