Prodej činžovního domu, Nový Kostel, 300 m2 (ID: 1323949)

Nový Kostel

4 275 000 Kč
/za nemovitost
Více informací u RK
Hypotéka od 20 373 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNový Kostel
ID871058
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná300 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1328 m2

Origo partneři v Novém Kostele

Popis

Nabízíme k prodeji nájemní dům v centru obce Nový Kostel umístěný na pozemku o rozloze 1328m².
Tento objekt se skládá z celkem čtyř bytových jednotek s dispozicí 1+1 (46,4 m², 48,9 m², 56 m²) a jedné větší bytové jednotky 2+1 (64 m²). Byty jsou rozloženy v prvních dvou nadzemních podlažích – v prvním podlaží se nachází dva byty 1+1, přičemž jeden z těchto bytů má samostatný vchod z pravé strany budovy. Ve druhém podlaží se pak nachází zbylé dvě jednotky 1+1 a 2+1.
Každá jednotka má samostatný elektrický kotel a bojler na ohřev vody.
Zajímavou přidanou hodnotu domu pak představuje půdní prostor, který disponuje potenciálem pro vybudování další bytové jednotky.
Nedílnou součástí nemovitosti je i sklep a rozlehlá zahrada spolu s prostornou garáží, která je momentálně využívaná k úschově raritních vojenských vozidel a traktorů.
Pro více informací kontaktujte makléře.
S financováním Vám rád poradí náš hypoteční specialista.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Novém Kostele.