Pronájem bytu 2+1, Rosice, Husova čtvrť, 56 m2

Husova čtvrť, Rosice

15 000 Kč
/za měsíc
Plus 3 300 Kč /měsíc záloha na služby a energie, kauce ve výši 25 000 Kč, plus provize RK ve výši 24 200 Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHusova čtvrť, Rosice
ID1360
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná56 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon

Origo partneři v Rosicích

Popis

Exkluzivně nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 v Rosicích u Brna. Rozloha bytu je přibližně 55,7 m2, dojezdová vzdálenost do centra Brna je orientačně 20 km. Byt bude k nastěhování přibližně od září 2024.

Do bytu se vstupuje chodbou ve tvaru „L“ (8,3m2), ze které jsou vlevo od vchodu přístupny toaleta (1,2m2), koupelna s vanou a pračkou (4,3 m2) a dále vpravo obývací pokoj (17,7 m2) a kuchyně, která se nachází oproti vstupním dveřím (10 m2). Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, sklokeramickým sporákem s troubou, lednicí s mrazákem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a jídelním stolem a židlemi. Obývací pokoj má balkon s výhledem do okolního sídliště a na dětské hřiště. Z obývacího pokoje je přístupna ložnice (14,1 m2).

Vytápění v bytě je řešeno elektrickými přímotopy a nově i klimatizací a krbovými kamínky.

Bytový dům je kompletně zateplený (sklep, stěny domu, půda) a byt samotný je osazen plastovými okny s dvojsklem, v obývacím pokoji jsou osazena plastová okna a balkonové dveře s trojsklem.

K bytu dále je pronajímán (v rámci ceny pronájmu) sklep (2,4 m2). Ze společných prostor jsou k dispozici dvě sušárny a kočárkárna.

Uvedené rozměry místností a bytu jsou pouze přibližné (orientační). Dle průkazu energetické náročnosti budov je samotný bytový dům hodnocen energetickou náročnost „C“ – úsporná budova.

Vzhledem k obývání bytu stávající nájemkyní jsou prohlídky možné každý čtvrtek od 15:00 do 16:30 hod.

Pro bližší informace či prohlídku kontaktujte realitního zprostředkovatele.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Rosicích (okr. Brno-venkov).