Prodej trvalého travního porostu, Mostek, 52769 m2 (ID: 1325342)

Mostek

5 834 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 27 803 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaMostek
ID4614
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti52769 m2

Origo partneři v Mostku

Popis

Velká pastvina se stavebním pozemkem pod Zvičinou, v malebném klidném místě u lesa, cca 14 km od Dvora Králové, (Hostinné cca 9 km).
Stavební pozemek pro větší statek nebo několik domů má výměru cca 3 600 m2 a k němu přiléhá pastvinana o celkové výměře cca 5 hektarů; zbytek této pastviny, dalších cca 3,5 hektarů, má současný vlastník propachtovaný a novému vlastníkovi tento pacht přenechá. Na hranici pozemku se nachází elektiřna, voda a kanalizace.
Jedná se o lokalitu Zadní Mostek, nabízená louka tvoří dlouhý pás podél lesa na konci cesty. Je zde unikátní možnost vystavět si na pozemku např. ranč pro chov koní nebo podobné aktivity. Pozemky jsou v lokalitě s vysokou zemědělskou dodací.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje trvalých travních porostů v Mostku (okr. Trutnov).