Prodej bytu 4+kk, Olomouc, Vídeňská, 202 m2

Vídeňská, Olomouc

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVídeňská, Olomouc
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná202 m2
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři v Olomouci

Popis

Poslední šance! Získejte svůj vlastní kousek luxusu v rezidenci Vídeňská 11!

Projekt Vídeňská 11 od společnosti SIROKY Real Estate je nyní dokončen a připraven k nastěhování! Tato rezidence se nachází v prestižní lokalitě na Vídeňské ulici v Olomouci, známé svými honosnými vilami z 18. a 19. století.

Historická budova na adrese Vídeňská 11 prošla rozsáhlou a citlivou rekonstrukcí, která spojuje kouzlo neobaroka s moderním designem. Nacházíte se v srdci Olomouce, mezi historickým centrem a velkolepými Smetanovými sady, což poskytuje klidné bydlení uprostřed městského dění.

Představujeme Vám Penthouse Vídeňská 11, nejprémiovější a největší byt v celém projektu s podlahovou plochou 210,7 m². Tento exkluzivní penthouse se nachází v nejvyšším, tedy 5. patře budovy, a nabízí nevídaný komfort.

Penthouse disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyní o rozloze 81 m², ideální pro pořádání společenských akcí nebo rodinných setkání. Nabízí také dvě prostorné ložnice a jednu master ložnici, která je vybavena vlastní koupelnou. K dispozici je navíc ještě jedna koupelna, obě vybavené luxusními prvky od předních italských značek, včetně baterií a van od Gessi. Dvě toalety (WC + bidet) zajišťují maximální pohodlí pro obyvatele i hosty. V každé koupelně je sprchový kout a vana.

Interiéry jsou vybaveny prémiovými značkami, jako jsou dřevěné masivní podlahy od Valen&Masar, vypínače německé značky Berker, bodové osvětlení belgické značky Modular a vestavné lišty od společnosti Flos, které dodávají bytu unikátní atmosféru a eleganci. Penthouse je kompletně vybaven klimatizací v každé místnosti a v celém apartmánu se nachází rekuperace vzduchu. Samozřejmostí je zabezpečení celého apartmánu.

S prostornými místnostmi penthousu, luxusními vybaveními a prestižní lokalitou nabízí tento byt výjimečný zážitek z bydlení.
Nenechte si ujít tuto neopakovatelnou šanci!

Penthouse Vídeňská 11 je připraven k nastěhování. Rezervujte si svůj domov ještě dnes a staňte se součástí této exkluzivní rezidence.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Olomouci.