Prodej bytu 3+kk, Ostrava, Klímkova, 96 m2

Klímkova, Ostrava

6 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 31 406 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKlímkova, Ostrava
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná96 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž
Terasa

Origo partneři v Ostravě

Popis

Jedinečná příležitost! Prodej bytu z uvolněné rezervace v jinak beznadějném vyprodaném projektu!
V exkluzivním zastoupení Vám nabízím ke koupi byt v nadčasově pojatém rodinném domě s pouze 3 byty, který se nachází na ulici Klímkova 10 na Slezské Ostravě. Předmětná bytová jednotka č.3 je umístěna v 1. NP, sestávající ze zádveří, WC, koupelny, šatny, místností pro domácí práce, obývacího pokoje a kuchyně, druhé koupelny, chodby a 2 pokojů. Výměra podlahové plochy bytu činí 96,3 m2 dle § 3 vl. nař. 366/2013 Sb. Dům (kolaudace v lednu 2024) je umístěn ve stávající zástavbě rodinných domů, ve velmi žádané a klidné lokalitě, v těsné blízkosti ZOO Ostrava (100m) a MHD (50m) s rychlou dostupností do centra města (10min trolejbus 104). V blízkém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, do 1km se nachází nově postavená prodejna Lidl a Penny, gymnázium Hladnov, několik zdravotnických zařízení a v blízké pěší dostupnosti je lesopark v okolí Haldy Ema.
K bytu náleží terasa, vlastní parkovací místo a garážový prostor, který nabízí samostatné velké zázemí pro motorky, jízdní kola, sportovní potřeby, apod.
Návrh bytu byl koncipován pro komfortní a moderní způsob bydlení. Okna jsou 7-mi komorová plastová, opatřená tepelně izolačními 3-skly. V obývacím pokoji a jídelně je položena nová 3-vrstvá plovoucí dubová podlaha. Obytné místnosti jsou řešeny pomocí plovoucí laminátové podlahy na akustické podložce.
V souladu s ekologií a nárokem na minimalizaci provozních nákladů byl dům řešen maximálně energeticky úsporný, s nadstandardním zateplením a úsporným zdrojem vytápění moderním plynovým kondenzačním kotlem. Dům je chráněn proti blesku hromosvodem na střeše domu. Na vstupní brance je umístěn domácí video vrátný s komunikátorem, který je propojen s vnitřním tablem v bytech na stěně. Dům je vybaven kamerovým systémem. Každý z bytů je vybaven samostatnou kamerou se záběrem na vstupní terasu. Sdílené kamery jsou dále umístěny se záběrem na parkovací stání automobilů s vjezdem. Záběry z kamer jsou zaznamenávány na datové karty a on-line přístupné pomocí aplikací na mobilních telefonech.
Každý byt je vybaven zabezpečovacím systémem s pohybovým čidly. Systém je napojen on-line na mobilní aplikace v telefonech.
Vstupní dveře do domu jsou řešeny jako bezpečnostní, s vícebodovými zámky. Veškeré klíče od dveří do domu jsou bezpečnostní, chráněny identifikační kartou.
Veškeré byty jsou v rámci přízemí řešeny bezbariérově.
Kompletní projekt domu byla navržen a realizován architektonickou kanceláří KOHL architekti s.r.o.
V případě Vašeho zájmu Vám pomohu zajistit financování této nemovitosti. Kompletní právní servis, včetně advokátní úschovy, zajištěn. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritéri

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Ostravě.