Prodej bytu 3+kk, Praha - Staré Město, 90 m2

Praha 1, Staré Město

13 490 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize RK
Hypotéka od 64 289 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPraha 1, Staré Město
ID00116
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná99 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha90 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Hledáte městský byt, kde máte vše na dosah? Z jedné strany Vršovické nádraží, Vršovice, z druhé strany „centrum“ Praha 4 – Nusle.

Nabízím byt 3+kk/B, s garážovým stáním, o výměře 90 m2 + 5 m2 balkon, ve 2NP projektu Liberty Building v ulici

V Horkách – Praha 4, byt má zajímavou dispozici s prostornou chodbou, ze které je vstup do jednotlivých, neprůchozích místností.
Hned vedle vstupních dveřích je walk-in šatna (4,57 m2) s dostatkem úložného prostoru. Moderní koupelna se sprchovým koutem, WC je oddělené. Pokoje nejsou žádné „nepraktické nudle“, ale plnohodnotné, prostorné pokoje (min. 15 m2), kde v jednom z nich – ložnici je vestavěná skříň a ve druhé – v dětském pokoji je nábytek kompletně na míru.

Obývací pokoj s kuchyňskou linkou (34,5 m2) je světlý a vzdušný. Kuchyň je vč. spotřebičů jako vestavěná lednice s mrazákem, myčka, horkovzdušná trouba a mikrovlnná trouba. Na kuchyň navazuje jídelní stůl se židlemi, který tak pomyslně odděluje kuchyňskou a obývací část. Útulnost prostoru vhodně doplňuje knihovna přes celou stěnu obývacího pokoje. Z obývacího pokoje vstupujete na cca 5 m2 velký balkon.
V horkých letních měsících určitě přijde vhod klimatizace zn. Toshiba.

Co určitě oceníte i z hlediska praktičnosti. Hned na patře vedle bytu, je prostorná 4,1 m2 velká komora patřící pouze k tomuto bytu. Součástí prodeje je i garážové stání přímo v domě.

jedná se o typický městský byt pro někoho, kdo hledá „ruch“ města a má vše tzv.“při ruce“.

Z bytu je výhled na vlakové nádraží Vršovice, které je vzdáleno pouze 9 min. chůzí. Dům se nachází na rozhraní dvou zajímavých čtvrtí – Praha 4 – Nusle a Praha 10 – Vršovice. Ulice V Horkách navazuje na Nuselskou ulici, kde najdete veškeré obchody, obchůdky, kavárny, restaurace, MHD – tram. zast. Horky, odkud se jednoduše dovezete do centra. (pouze 1 zastávka na nám. Bratří Synků.) Nemusíte ani nikam daleko za nákupem, protože přímo v domě jsou potraviny.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1.