Prodej bytu 3+1, Ostrava, Kosmická, 66 m2

Kosmická, Ostrava

Rezervováno
2 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaKosmická, Ostrava
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná66 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíDružstevní
Lodžie

Origo partneři v Ostravě

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízím ke koupi družstevní podíl v dobře hospodařícím bytovém družstvu, s právem nájmu družstevního bytu o dispozici 3+1, podlahová plocha činí 66,7 m2. Většina okolních vchodů má již byty převedeny do osobního vlastnictví. Využijte jedinečnou příležitost koupě za cenu družstevního bytu, než bude byt převedený do OV, čímž okamžitě výrazně stoupne jeho cena. Byt je po kompletní rekonstrukci a nabízí tak možnost okamžitého bydlení. Jedná se o prodej bytu z důvodu stěhování do rodinného domu. Výhodou bytu jsou nízké provozní náklady – za 4 osoby cca 5300 Kč / měsíc (fond oprav, teplo, teplo a studená voda a další). Jelikož bytové družstvo umožňuje podnájem bytu, může být tento byt zároveň zajímavou investiční příležitostí.
Bytový dům je po revitalizaci, zateplený, nová fasáda, nová střecha, plastová okna, stupačky, výtah, vchodové dveře, schránky a zvonky.
V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, dopravní dostupnost výborná. V okolí se nachází spousta zeleně, park, dětské hřiště, školy, školky. Byt se nachází ve velmi žádané části Poruby plné zeleně, v bezprostřední blízkosti Pustkoveckého parku - velmi příjemné a vyhledávané lokality pro procházky, relax i sportovní aktivity. Komplex v Pustoveckém údolí nabízí největší hřiště na území obvodu, součástí areálu je také komunitní zahrada, kterou jinde v Porubě lidé nenajdou. Nedaleko se zároveň nachází oblast lužních lesů s řekou Opavou, kterou místní znají spíše pod názvem Opavice a odtud napojení na oblíbenou cyklostezku.
Kompletní právní servis, včetně advokátní úschovy zajištěn. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě.