Prodej bytu 2+kk, Praha - Smíchov, Na Laurové, 55 m2

Na Laurové, Praha, Smíchov

9 270 500 Kč
/za nemovitost
včetně DPH
Hypotéka od 44 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Laurové, Praha, Smíchov
IDLAU_E5.1
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná55 m2
Patro5.
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti3965 kWh/m2 za rok
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Zvýhodněná cena při koupi bytové jednotky platná pouze do 30.9.2024.

Byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk a ploše 55,6 m2 je umístěn v pátém nadzemním podlaží nového bytového domu Rezidence Laurová. V ceně bytu je již jedno parkovací stání v domě a také skladový prostor o výměře 4,3 m2.
Byt se sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice s vlastní koupelnou a toaletou a druhou toaletou přístupnou ze vstupní chodby. Obytné místnosti jsou orientovány do klidného vnitrobloku na západ, na oknech jsou předokenní žaluzie. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii o velikosti 3,2 m2. Cena bytu je včetně DPH a bez garážového stání.

V Rezidenci Laurová je kladen důraz na použití kvalitních materiálů a moderních technologií, jako jsou dřevěné podlahy, podlahové vytápění, rekuperace a bezfalcové dveře s výškou 2,1 m. V této jednotce je příprava pro chladící jednotky.

Rezidence Laurová se nachází mezi ulicemi Radlická a Na Laurové v městském obvodu Praha 5 – Smíchov, jen 750 m od metra linky B – Radlická a u tramvajové zastávky Laurová. Jedná se o vyhledávanou rezidenční oblast, kde se prolíná příroda, přístupná doprava, zázemí pro sport, nákupy i společenský život. V domě je k dispozici služba recepce 24/7, reprezentativní místnost pro pracovní či společenské schůzky. Zázemí s poskytovanými službami přináší vše, co očekáváte od exkluzivního bydlení. V rámci společných prostor bude i střešní terasa SKY TOP, která nabízí venkovní relaxaci nebo možnost uspořádat setkání s rodinou či s přáteli. Klidné chvíle můžete trávit i v uzavřeném vnitrobloku se zelení a zpevněným povrchem pro sportovní aktivity.

V Rezidenci Laurová je na výběr z dalších bytových jednotek různých dispozic. Projekt bude dokončen ve 4. čtvrtletí roku 2026. Pro více informací a sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5.