Pronájem výrobních prostor, Hranice - Hranice IV-Drahotuše, Rybářská, 1760 m2

Rybářská, Hranice IV-Drahotuše

199 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaRybářská, Hranice IV-Drahotuše
ID0672
StavbaMontovaná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1760 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy1771 m2
Podlahová plocha1760 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti60 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadSeptik, Jímka
TopeníLokální plynové
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice
VodaVodovod
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Hranicích

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nízkoenergetickou halu určenou k výrobě a skladování včetně venkovních ploch.
Stavba, která je zkolaudovaná v roce 2020 má celkovou zastavěnou plochu 1771 m² a nachází se v Hranicích, v městské části Drahotuše.

Budova je rozdělena na dvě části. První část tvoří sklad o výměře 1596 m², druhou část o výměře 135,4 m² zázemí pro administrativní účely. Vnější rozměry haly jsou 72,4 x 24,5 m, výška po hřeben střechy činí 10,4 m. Nabízí se zde také možnost využívání venkovních ploch o výměře cca 500 m² jako dalších skladových prostor. Tato plocha je vydlážděna zámkovou dlažbou. Vjezd do budovy je zajištěn průmyslovými sekčními vraty z čelní a boční strany. Primární konstrukci tvoří ocelové svařované plnostěnné rámy, Ocelové nosníky jsou dimenzovány na jeřábovou dráhu.

Objekt je připojen na elektřinu, plyn i vodovod. Hala je vytápěna plynovými zářiči a zateplena sendvičovým fasádním systémem (PIR panely). Osvětlení haly je umělé, se stropními svítidly s LED technologií, i přirozené, které je vytvořeno díky bočním světlíkům v podélných fasádách haly. Co se týče podlahových krytin, ve skladové části je průmyslový leštěný beton, v administrativní části je zátěžový koberec a sociální zařízení disponuje keramickou dlažbu. Objekt je vybaven sociálními zařízeními, koupelnami, šatnami pro muže a ženy a kuchyňským koutkem. Je zde portálový jeřáb s nosností 10 tun.

Vybavení: Připojení k elektřině, plynu a vodovodu, vytápění, osvětlení, oddělená administrativní část, sociální zařízení, koupelny, šatny, kuchyňský kout. Portálový 10t jeřáb.
Výhodou pro nájemníka je strategické umístění objektu.

Objekt je napojen na silnici I47, která spojuje město Přerov s městem Hranice. V blízkosti řešené lokality, cca 6 km od areálu se nachází napojení na dálnice D1 – jedná se o 312. kilometr, úsek mezi Olomoucí a Ostravou.

Nemovitost je k dispozici od 1.1.2025, nebo po dohodě i dříve.
Pro více informací o ceně a podmínkách pronájmu kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu výrobních prostor v Hranicích (okr. Přerov).