Prodej rodinného domu, Postoloprty, 158 m2

Postoloprty

4 120 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 19 635 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPostoloprty
ID00085
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná158 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha158 m2
Plocha nemovitosti665 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Postoloprtech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Naše realitní kancelář Vám nabízí k prodeji rodinný dům v malebné obci Malnice u Loun. Tento nízký dům prošel komplexní rekonstrukcí ve stylu retro, která mu dodala neopakovatelný šarm a útulnou atmosféru.

Vstupem do domu se dostanete do prostorného obývacího pokoje, kde na vás dýchne atmosféra klidu a pohody. Najdete zde útulnou koženkovou sedací soupravu a malebná krbová kamna s rozvodem do radiátorů pro příjemné vytápění celého domu.

Koupelna byla zrekonstruována se vkusem a nabízí sprchový kout, toaletu a místo na pračku. Jsou zde instalovány dva elektrické bojlery, přičemž jeden je napojen na krbová kamna pro úsporu energie a druhý na standardní elektřinu.

Ložnice je vybavena prostornou manželskou postelí, komodou, skříní a toaletní skříňkou, takže zde najdete dostatek úložného prostoru.

Zasklená terasa s funkční letní kuchyní a toaletou vám umožní trávit příjemné chvíle venku.

Na udržované zahradě se nachází krytý bazén s filtrací, velké jezírko plné ryb a leknínů a stodola, která je přeměněna na dílnu pro muže. Odpady jsou svedeny do septiku .

Dům prošel kompletní rekonstrukcí včetně nové střechy, rozvodů elektřiny, vody, fasády a odpadů.

Pro více informací a prohlídku nemovitosti volejte na telefonní číslo makléřky.
Ráda se Vám budu věnovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Postoloprtech.