Prodej bytu 2+kk, Zbůch, U Trati, 45 m2

U Trati, Zbůch

3 790 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 18 062 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaU Trati, Zbůch
ID175
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná48 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha45 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Zbůchu

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte bydlení v klidu, jen kousek od města Plzeň, ale přeci jen v její blízkosti ? Pak je tato nabídka určená právě Vám.

Nabízíme prodej nového bezbariérového prostorného bytu s balkonem o dispozici 2+kk a celkové výměře 48,3 m2, umístěného ve 2.nadzemním podlaží novostavby bytového domu s výtahem v obci Zbůch. Kolaudace bytového domu proběhla v 9/2020.

Součástí prodeje je vlastní parkovací místo přímo u domu, a také prostorná sklepní místnost v 1.nadzemním podlaží tohoto domu.

Samotný byt se skládá ze vstupní chodby, koupelny se sprchovým koutem a WC, ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem ze kterého se vychází na balkon. Kuchyňská linka je dělána na míru od renomované firmy Oresi a je včetně praktických vychytávek a vestavných spotřebičů.

Podlahy jsou pokryty kvalitní plovoucí podlahou v obytných místnostech a dlažbou v hale a koupelně.

Nadstandartní okna s regulovatelnou ventilací a s trojskly mají protihlukové vlastnosti a zaručují výbornou tepelnou izolaci.
Ne nadarmo se můžeme pochlubit energetickou náročností B - velmi úsporné, a z toho důvodu jsou zde i velmi nízké provozní náklady.

Pravidelná měsíční platba do SVJ je 2.443,- Kč a to včetně fondu oprav.

Nabízíme Vám koupi tohoto krásného bytu v blízkosti Plzně, se kterou má obec přímé dopravní spojení, autobusové i vlakové. Zbůch se pyšní také veškerou občanskou vybaveností, nedaleko je MŠ, ZŠ, lékaři, služby, obchody s potravinami, dětské hřiště, restaurační zařízení, a mnoho dalšího po ruce.

Cena je včetně právního servisu a provize realitní kanceláře.
Zdarma Vám zajistíme nejvýhodnější financování na trhu, naši finanční specialisté spolupracují se všemi bankovními domy a mohou Vám proto připravit financování na míru.
Prohlídky po domluvě kdykoli.

Další info u makléře dané zakázky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Zbůchu.