Prodej rodinného domu, Plzeň, Borová, 185 m2

Borová, Plzeň

Cena na vyžádání

cena k jednání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBorová, Plzeň
ID174
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha185 m2
Plocha nemovitosti296 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný, dvougenerační, podsklepený rodinný dům, nacházející se v žádané lokalitě Doubravka v Plzni. Tento dům představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají nejen komfortní bydlení, ale také potenciál pro podnikání.

Dům je postaven na pozemku o celkové výměře 296 m2 se zastavěnou plochou 111 m2 a nabízí mnoho úložného prostoru, garáž, a zahradu před domem s místem na sezení. Nemovitost je napojena na obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu a plyn. Instalace dvojích hodin na vodu, elektřinu a jednoho plynoměru umožňuje snadné rozdělení spotřeby mezi dvě bytové jednotky.
Vytápění zajišťují krbová kamna s výměníkem v kombinaci s elektrickým kotlem v horním patře, ohřev teplé vody je zde v bojleru.
V přízemí je vytápění plynovým kotlem, stejně tak ohřev teplé vody.

Přízemí je v původním stavu, což poskytuje novým majitelům volnost při úpravách dle vlastních představ. Nachází se zde prostorná předsíň, veranda s přímým vstupem na zahradu, kuchyň, koupelna s vanou, dva průchozí pokoje (s možností úpravy na neprůchozí), samostatné WC a komora. Přímý vstup do sklepa a garáže je také k dispozici. Tyto prostory nyní prochází vyklízením a úpravami, na požádání dodám fotografie.

První patro bylo kompletně zrekonstruováno, včetně nové elektroinstalace, chybí pouze sádrokartonové podhledy, proto jsou kabely od elektroinstalace na fotografiích u stropu vidět.
Nachází se zde samostatný byt 3+kk, který obsahuje ložnici, kuchyni, dětský pokoj, koupelnu s přístupem na půdu, samostatné WC a šatnu.

Tento dům je ideální volbou jak pro velké rodiny, tak i jako dvougenerační bydlení, ale je také vhodný pro kombinaci bydlení a podnikání. Přízemí lze snadno přeměnit na ambulanci, kosmetický salón či jinou provozovnu, zatímco první patro bude sloužit jako komfortní bytová jednotka.
Dům je celkově podsklepený, sklepní prostory jsou suché, udržované a noví majitelé je mohou rovněž plně využít dle svých potřeb, ať už pro skladování, dílnu nebo další účely.

Doubravka je vyhledávanou částí Plzně s vynikající občanskou vybaveností. V bezprostřední blízkosti se nacházejí kavárny, obchody, zdravotnické zařízení Poliklinika Doubravka a několik metrů dál nákupní centrum. Tato lokalita zaručuje komfortní bydlení s veškerými službami na dosah.
Na nemovitosti nejsou žádná věcná břemena ani jiné právní vady.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě kontaktujte na uvedeném telefonním čísle nebo emailu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plzni.