Prodej rodinného domu, Lučany nad Nisou, 300 m2

Lučany nad Nisou

11 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 53 852 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLučany nad Nisou
ID440
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná287 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy200 m2
Podlahová plocha300 m2
Plocha nemovitosti3740 m2
Plocha zahrady3232 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadJímka
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod, Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Lučanech nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte prostorný dům, který umožňuje okamžité nastěhování, nabízí dostatek prostoru (2x garáž, společenská místnost, ) a 3.740 m2 parcely, která je dle územního plánu určena k zastavění?

Nadstandardně udržovaný dům s rozumnou energetickou náročností

Původní objekt prošel rozsáhlou rekonstrukcí včetně zateplení, výměny střešní krytiny, nebo usazení oken s izolačním dvojsklem. Vše včetně zahrady je pečlivě udržováno a k dispozici máme detailní popis provedených prací. Vytápění řešeno prostřednictvím plynového kotle s průtokovým ohřevem vody, v případě potřeby lze využít i i doplňkový elektrokotel. Připojeno na veřejný vodovodní řád + vlastní studna.

Zahrada s potenciálem další stavby

Veliký pozemek byl v územním plánu zahrnut do ploch s možností výstavby. Lze tak uvažovat o vybudování dalšího objektu pro rekreaci, ubytování návštěv, nebo menšího RD. Spodní, téměř dokonale rovná část pozemku byla přizpůsobena pro parkování a nájezd do garáží. Za domem se naopak nachází svažitá louka, ze které je krásný výhled do údolí a navazuje na ni les. Slunná jihozápadní orientace.

Perfektní lokalita

Lučany nad Nisou jsou díky pohodlné dostupnosti města a nádherné okolní přírodě velmi vyhledávaná lokalita (nejen) pro rodiny s dětmi. Dojezdová vzdálenost do Jablonce činí pouhých 5 minut autem. V dochozí vzdálenosti se nachází frekventovaná linka MHD.

V případě dotazů / zájmu o prohlídku jsem Vám k dispozici.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lučanech nad Nisou.