Prodej pozemku pro bydlení, Veverská Bítýška, Tišnovská, 2526 m2

Tišnovská, Veverská Bítýška

14 850 000 Kč
/za nemovitost
cena je uvedena včetně provize
Hypotéka od 70 771 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaTišnovská, Veverská Bítýška
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti2526 m2

Origo partneři v Veverské Bítýšce

Popis

Nabízíme k prodeji pozemek o celkové výměře 2526 m², který se skládá ze dvou parcel č. 1652/57 a 1652/58. Tento pozemek je ideální pro výstavbu dvojdomku k rodinnému bydlení nebo pro dvojdomek s umístěním až 6 bytových jednotek.

Pozemek je mírně svažitý a nachází se na konci současné zástavby, což zaručuje klid a soukromí. Větší část pozemku je v územním plánu vedena jako plocha smíšená obytná. Výšková regulace zástavby je stanovena na 2 nadzemní podlaží. Připojení na vodu, kanalizaci a elektřinu je ve vzdálenosti 50 metrů. Bližší informace o využití pozemku a napojení na sítě je možné dostat telefonicky.

Obec Veverská Bítýška je dokonalá k rodinnému bydlení. Nachází se zde totiž téměř vše, na co si vzpomenete. Množství prodejen potravin, restaurace, Česká pošta, škola, školka, ZUŠ, řada hřišť pro malé i velké děti, praktický lékař a zubní ordinace. Obec má příjemného ducha a atmosféru a pořádá se zde řada společenských akcí.

Pozemek se nachází na okraji města, tudíž zde naleznete ticho a klid. V okolí naleznete řadu cyklostezek jak kolem řeky Svratky k hradu Veveří, tak i kolem Bílého Potoka směr Vysočina.

Autem se dostanete do Brna za 15 minut a na dálnici D1 za 10 minut. Do centra Veverské Bítýšky je to 10 minut chůze. Z Veverské Bítýšky jezdí autobusové spoje ve špičce každých 30 min do Bystrce nebo do Kuřimi, kde navazuje vlakové spojení do Brna. Pokud tedy hledáte bydlení v klidné lokalitě s širokou občanskou vybaveností a blízkostí velkého města, je tato lokalita ideální.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Veverské Bítýšce.