Prodej činžovního domu, Teplice, Zemská, 426 m2

Zemská, Teplice - Trnovany

9 800 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 46 704 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaZemská, Teplice - Trnovany
ID00281
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná342 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha426 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V zastoupení majitele nabízíme Činžovní dum s 6x bytovými jednotkami. Jedná se o částečně podsklepenou čtyřpodlažní budovu s plochou a sedlovou střechou. V budově je 6 bytů vč. příslušenství. Základy tvoří základové pasy. Svislé nosné konstrukce jsou zděné cihlové. Stropní konstrukce jsou s rovným podhledem. Střešní konstrukce je plochá a sedlová. Střešní krytina je Al-plechová. Klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu. Bleskosvod je instalován. Fasáda je zateplená se zatíranou omítkou. Vnější obklad je marmolitový. Okna jsou plastová s izolačním sklem. Dveře jsou plné nebo částečně prosklené. Vnitřní omítky jsou vápenné štukované. Vnitřní obklady jsou v koupelnách a kuchyních. Podlahy jsou betonové a dřevěné s keramickou dlažbou, PVC, plovoucí laminátovou krytinou a koberci. Schodiště je železobetonové s keramickou dlažbou. Vytápění je ÚT - plynovými kotli (v každém bytě). Ohřev vody je plynovým kotlem. Vybavení kuchyně: kuchyňská linka a plynový sporák. Vybavení koupelen: umyvadlo, sprchový kout, vana a splachovací WC. Elektroinstalace je světelná i motorová. Odpad je sveden do veřejné kanalizace. Plyn je zaveden. Výtah se nevyskytuje. Stáří stavby je z roku 1920, tedy 95 let. V roce 2009 proběhla kompletní modernizace objektu. Současný technický stav je dobrý s pravidelnou údržbou.
Dispoziční řešení: V 1.PP jsou sklepy. V 1. NP je byt 2+kk vč. příslušenství a společné prostory (kočárkárna, sklad). Ve 2. NP jsou dva byty 2x 2+kk vč. příslušenství. Ve 3. NP jsou dva byty 2x 2+kk vč. příslušenství. Ve 4. NP (podkroví) je jeden byt 4+kk vč. příslušenství.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Teplicích.