Prodej rodinného domu, Kostomlátky, Na Berance, 126 m2 (ID: 1331807)

Na Berance, Kostomlátky

12 900 000 Kč
/za nemovitost
Včetně realitního a právního servisu
Hypotéka od 61 478 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Berance, Kostomlátky
ID12389
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná126 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy158 m2
Plocha nemovitosti1222 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Kostomlátkách

Popis

Ráno na ryby, odpoledne na kolo a večer rozpálit gril na terase. Takhle já si představuju víkendovou pohodu. Máte to stejně? Přestěhujte se k nám do Kostomlátek!

Právě tady, kousíček od břehu Labe, teď stavitel dokončuje dům, který je splněným snem o moderním rodinném bydlení. Je jednopatrový a navržený ve vysokém standardu – od použitých materiálů až po energetickou náročnost.

Pokud milujete vzdušené prostory, budete milovat i svůj nový obývák. Dům má sedlovou střechu a architekti toho využili na maximum. Vysoké stropy, odkryté trámy… K tomu portály, co dovnitř pustí záplavu světla a propojí interiér se zahradou. A kuchyně? Tak tu si dokončíte přesně podle svých představ.

V domě bude mít každý svůj kousek soukromí. Je tu hlavní ložnice o velikosti 17 m2 s vlastní koupelnou a další dvě menší přes chodbu s další koupelnou. Ráno vás tlačenice před umyvadlem zkrátka nečeká.

Nouze nebude ani o úložné prostory. Kromě technické místnosti na pračku a sušičku je tu půdní prostor o velikosti 20 m2 a také garáž s místem na sportovní vybavení.

Na zahradě o velikosti 900 m2 je dost místa na zahradničení, hřiště i bazén. Dům aktuálně nemá žádné přímé sousedy – slunit se můžete klidně na Adama.

Milovníky domácího relaxu potěší, že na zahradu je vyvedená kanalizační, vodovodní i elektrická přípojka. Stavbě wellness s vířivkou či saunou tak nic nebrání.

Kostomlátky jsou klidné a plné zeleně. K Labi to budete mít z domu pár kroků, stejně jako na koupačku do pískovny. Na pivo si skočíte do místní hospůdky a na nákup, do školy nebo kavárny zajedete do sousedních Kostomlat nebo 6 km vzdáleného Nymburka. A pokud zatoužíte po ruchu velkoměsta, na Černý Most je to jen půl hodiny.

Dům bude k předání v červenci 2024 s dokončenými povrchy a zařízenými koupelnami. V obýváku je příprava pro klimatizaci a na terase pro elektrickou markýzu.

Líbilo by se vám moderní bydlení uprostřed krásné středočeské přírody? Ještě aby ne, žije se tu náramně. Tak mi zavolejte a přijeďte se přesvědčit sami.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kostomlátkách.