Prodej rodinného domu, Planá - Vysoké Sedliště, 330 m2

Planá, okres tachov, Vysoké Sedliště

2 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPlaná, okres tachov, Vysoké Sedliště
IDOB06824
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná330 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy117 m2
Podlahová plocha330 m2
Plocha nemovitosti968 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
DopravaVlak, Silnice
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Origo partneři v Plané

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji dům v obci Vysoké Sedliště na Tachovsku. Výměra zastavěné plochy činí 288 m2, výměrová plocha zahrady je 680 m2. Užitná plocha domu činí 330 m2. Předmětem prodeje je dvoupodlažní dům s obytným podkrovím o celkové dispozici 5+1. Hlavní obytná část domu je ve 2.NP, zde jsou k dispozici 4 pokoje (jeden využíván jako letní kuchyň), koupelna s WC, chodba se po schodištěm do podkroví, kde je vybudován jeden pokoj + další prostory vhodné k půdní vestavbě. V suterénu domu se nachází kuchyň, sklep, spíž a WC, zbylá část sloužila k hospodaření, zde jsou původní klenby.
Na zahradě jsou dále k dispozici kolny, chlévy a stodola. V ceně je zahrnuta kuchyňská linka a převážná část vybavení. Objekt byl vytápěn lokálně na tuhá paliva. Zdrojem vody je obecní studna, odpad je sveden do jímky. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci. Je situován v centru malé obce, s překrásným výhledem na rybníček. Do této části obce nejezdí autobus, cca 15.min chůze je vlaková zastávka. Obec leží 5 km od města Planá s veškerou občanskou vybaveností. Dům je vhodný pro klienty vyhledávající poklidné, venkovské bydlení uprostřed překrásné přírody, zajišťuje překrásné výhledy do okolí. V případě zájmu zajistíme kompletně financování.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plané (okr. Tachov).