Prodej bytu 3+kk, Burgas, Bulharsko, 172 m2

Burgas, Bulharsko

4 950 000 Kč
/za měsíc

Parametry bytu

AdresaBurgas, Bulharsko
ID864
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná172 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Balkon
Lodžie

Origo partneři

Popis

Představujeme Vám unikátní objekt v komplexu MIDIA GRAND RESORT – Palác Aheloy v první linii.

Byt (celkem 5 takových bytů) má panoramatické zasklení ve všech místnostech. Zařízení se nachází v 6. patře (ne posledním) a má nádherné 360stupňové panorama moře. Celková plocha je 172 m2, funkčně rozdělena do prostorných a světlých místností s vlastním vstupem na terasu. V horkém počasí můžete využít automatický baldachýn a pokud chcete, grilovat obklopený modrým mořem.

Dispozice:
- prostorná chodba;
- koupelna se sprchovým koutem;
- 2 velké ložnice;
- velká kuchyň-obývací pokoj;
- 1 terasa a balkony v každém pokoji, které jsou spojitě propojeny.

Upravené zelené plochy a klidná atmosféra vytvářejí ideální podmínky pro rodinnou dovolenou.

Vybavení na místě:
- vlastní pláž;
- 2 bazény o ploše více než 2400 m2. s jacuzzi a barem;
- 2 restaurace, vyhlídková terasa, panoramatický bar;
- dětské hřiště;
- hlídané parkoviště;
- Tělocvična;
- kadeřnický a kosmetický salon atd.

Letovisko Aheloy je spojeno s velkými městy hlavními silnicemi, takže se sem pohodlně dostanete z Burgasu (29 km), Varny (96 km) nebo Sofie (400 km). Tento objekt se nachází 12 min. jízdy od Slunečného pobřeží a starobylého města Nesebar (zařazeno do kulturního dědictví UNESCO), 18 min. od známého letoviska Sveti Vlas, kde je jachtařský klub, mnoho restaurací a klubů. V docházkové vzdálenosti se nachází léčivá bahna, známá svými léčivými vlastnostmi. Za 10 min. Dostanete se do největšího supermarketu JANET a v přilehlém areálu je potravinářský veletrh.

Byt je plně zařízený a vybavený vším potřebným pro pohodlný pobyt. Vhodné pro rodinnou dovolenou i k pronájmu, protože areál je celoročně přístupný veřejnosti.

Další fotografie a videa na vyžádání. Kontaktujte nás pro více informací.
ID 864

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.