Prodej atypického bytu, Stod, Komenského náměstí, 234 m2

Komenského náměstí, Stod

7 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a advokátního servisu
Hypotéka od 38 078 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKomenského náměstí, Stod
IDVD-1328
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná234 m2
Patro3. z 3
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha234 m2
Plocha nemovitosti650 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti179 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Výtah

Origo partneři v Stodu

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Předmětem prodeje je byt o původní dispozici 7+1 (velikost 234,5 m2) situovaný v 3. NP cihlové budovy na Komenského náměstí ve městě Stod. Bytová jednotka je aktuálně předělaná na 4 samostatné byty o dispozicích dvakrát 1+1 a dvakrát 2+1.

Vytápění a ohřev vody zajištěn dálkovými dodávkami, okna jsou plastová a do fondu oprav se měsíčně hradí 5 863 Kč. Tři byty jsou aktuálně pronajaté slušným platícím nájemcům a jeden byt je prázdný. Správu pronájmu za majitele vykonává naše společnost, v případě zájmu můžeme v této činnosti pokračovat i pro budoucího vlastníka. Správcem budovy je Plzeňský servis, s.r.o. K bytu náleží sedm skladovacích kójí z čehož jsou dvě nyní pronajaté a to každá za 500 Kč /měsíc.

Ve městě Stod se nachází veškerá občanská vybavenost včetně školy, školky, úřadu, nemocnice, sportoviště, sportovní haly, hřiště, mnoha obchodů, restaurací, pošty atd. Je zde dobrá dopravní obslužnost, město Stod je vzdálené pouhých 20 km od Plzně.

V domě prodáváme vícero bytů, a to může představovat zajímavou investiční příležitost (soubor bytů na jedné adrese), která může generovat atraktivní zisky. K bytu či k bytům si lze dokoupit sousedící pozemek za cenu 150 000 Kč, kde je možné parkovat až 5 automobilů (současný majitel pronajímal jedno parkovací stání za 500 Kč/měsíc) či jednu nebo dvě garáže nedaleko budovy, kdy cena jedné garáže činí 150 000 Kč a je současně aktuálně pronajímána za 1 200 Kč/měsíc.

Hledáte-li vhodnou nemovitost ať už k bydlení či na pronájem, pak mě neváhejte kontaktovat ohledně termínu prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje atypických bytů v Stodu.