Prodej rodinného domu, Kojetín, 155 m2

Kojetín

4 000 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 19 063 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKojetín
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná155 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti570 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kojetíně

Popis

Jednopodlažní krajní řadový dům 3+1, s šatnou, úložnými prostorami, jednou další podkrovní místností a velkou půdou, ve které je možnost zbudování obytného podkroví.
Svojí velikostí i polohou je velmi vhodný pro mladou rodinu s dětmi.

Dům prošel již rozsáhlými rekonstrukcemi:
V r. 2019 - okna, elektřina, částečně rozvody plynu, střecha s pálenými taškami včetně nového zatepleného krovu, nová fasáda.
2020 – koupelna, kuchyň, kanalizace, voda, kotel, topení.
2021 - dlážděné nádvoří, svislá hydroizolace s drenáží kolem celého domu.
2024 - dokončena kompletní rekonstrukce vnitřních omítek.
Zdivo je smíšené z masivní vyzdívky 900mm.
Zdrojem vytápění a ohřevu TUV je zánovní plynový kotel, krb je pouze dekorační, komín lze vytáhnout nad střechu a začít ho používat.
Na nádvoří je studna Ø 125, hloubky 11m.
U vstupu je zděný sklad, je možné z něj vytvořit kryté parkovací stání nebo garáž.
Za domem je nově vydlážděné nádvoří, částečně kryté převisem zastřešení, a zahrada 300m2 s pergolou a zahradním skladem nářadí.

Adresa domu je Kovalovice 46, 752 01 Kojetín.
Kovalovice mají výhodnou polohu, nejbližšími okolními městy jsou Kojetín 3,5km a Kroměříž 6km, a tím že se nachází přímo vedle dálničního sjezdu, tak se dá za prací a zábavou rychle dostat do dalších měst jako Brno, Vyškov, Přerov, Zlín, Olomouc, a přitom jsou Kovalovice velmi klidnou malou obcí.

Při bankovním financování vychází splátka úvěru cca 16.000 Kč.

Chcete dům vhodný pro rodinu s výbornou dostupnosti a s minimem investic do dokončení úplné rekonstrukce za férovou cenu? Těším se na Vás na prohlídce

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kojetíně (okr. Přerov).