Pronájem činžovního domu, Praha - Karlín, Křižíkova, 4550 m2

Křižíkova, Karlín - Praha 8

1 790 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKřižíkova, Karlín - Praha 8
IDN327
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná4550 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy1454 m2
Podlahová plocha4550 m2
Plocha nemovitosti1400 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Jedinečná nabídka dlouhodobého pronájmu exkluzivní moderní loftové rezidence v srdci Karlína, 100 metrů od stanice metra Křižíkova.
LOFTS KRIZIKOVA tvoří 46 atraktivních apartmánů, z toho 32 moderní lofty, 12 klasických bytů a 2 luxusní penthousy s jedinečnym výhledem na Prahu a soukromou terasou. Součástí komplexu je také podzemní parkoviště s kapacitou 39 parkovacích stání.
Rezidence prošla v roce 2014 komplexní rekonstrukcí ve vysokém standardu. Byty jsou kompletně zařízené nábytkem, mají moderné vybavené kuchyně, dřevěné parketové podlahy, vysokorychlostní internet a kamerový systém v celém objektu i před domem.
Nájemní smlouva se sjednává na 10 let s možností prodloužení, nebo dle dohody.
Karlín je nejatraktivnější a moderní lokalitou Prahy s trendovými restauracemi a art objekty, které lákají Pražany i turisty. Ideální , rychlé dopravní spojení do centra, na vlakové nádraží a letiště. V pěší dostupností je nábřeží s ultramoderními budovami, cyklostezky, kavárny a peší, sportovní zóny.
Jedná se o skvělou příležitost pro vaše podnikání. Apartmány lze pronajímat jak dlouhodobě, tak i střednědobě či krátkodobě pro získaní maximální výnosnosti. Díky ideální poloze je garantovaná plná obsazenost. Rezidenci LOFTS KRIZIKOVA lze využít jako apart-hotel. V rezidenci je již funkční restaurace se zahrádkou, masážní studio, kadeřnictví, kosmetika a obchodní/kancelářské prostory, které lze využít jako recepci s lobby. Velké skladové místnosti a sklípky se nachází v podzemním podlaží. Cena za všechny byty, 5 garážových stání a prostoru na recepci.
Pro podrobnější informace kontaktujte paní Tatianu Rožkovskou, tel. 774636382, management@cinzovnidomy.cz.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!