Prodej bytu 2+kk, Škvorec, Tyršova, 50 m2

Tyršova, Škvorec

5 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTyršova, Škvorec
IDN665
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná47 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha50 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Škvorci

Popis

Ve Škvorci, jen pár minut od Prahy, vám aktuálně nabízím byt s dispozicí 2kk se zajímavou atmosférou. Projekt U Zámeckého rybníka je místem, kde se zdá, že se zastavil čas.


Dispozice je tvořena vstupní chodbou, hlavní obytnou místností s galerií a příjemným výhledem z okna na rybník. Předností bytu jsou vysoké stropy a galerie, která dala příležitost vytvořit místo pro homeoffice, nebo případné umístění dvojlůžka.


Dále je k dispozici ložnice s navazující koupelnou, která je vybavena vanou, toaletou, menším umyvadlem a automatickou pračkou.
Byt je aktuálně po výmalbě a renovaci interiéru.


Pár kroků od domu je k dispozici škola a školka. Dále je v pohodlném dosahu prodejna potravin, restaurace a pošta. Další občanská vybavenost se nachází v blízkých Úvalech, Říčanech nebo Praze. V okolí domu je i dostatek bezplatných parkovacích míst.


K dopravě lze využít PID, Škvorec náměstí je ve vzdálenosti 275 m od domu s dojezdem na Metro A – Skalka, nebo na vlak v Úvalech u Prahy (s dojezdem 25 min na Masarykovo nádraží), nebo do Říčan (s dojezdem 27 min na Hlavní nádraží). Nájezd na Pražský okruh D0 Běchovice je vzdálen 12 km a na dálnici D1 Modletice 14 km.

Okolí nabízí mnoho výletních tras, například do Klánovického či Babického lesa nebo do Voděradských bučin.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Škvorci.