Prodej chaty, Pulečný, 25 m2

Pulečný

1 350 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 6 434 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPulečný
ID1005
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná25 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti363 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Pulečném

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Zahrádka s jednopodlažní zděnou chatou v obci Pulečný u Rychnova nad Nisou.
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o velikosti 363 m2 s celoročně obyvatelnou chatou 25 m2 v klidné zalesněné lokalitě v blízkosti Jizerských hor. V pěší vzdálenosti se nachází sportoviště, hospoda či obecní knihovna.
Zděná stavba po nedávné renovaci interiéru je částečně podsklepená s množstvím úložných prostor ve sklepě a přilehlé kůlně. Nezateplená chata se sedlovou střechou (šindel) má dřevěná okna, betonové podlahy s pvc krytinou, sádrokartonový podhled. Zkosený půdní prostor s možností adaptace na úložné prostory či menší ležení. Funkční komín s možností napojení na krbová kamna. Elektřina do chaty zavedena. Užitková voda rozvedena na pozemky po celé zahrádk. kolonii, v chatě však není. Na zahradě zbudována retenční nádrž na dešťovou vodu cca 1 m hluboká - imitace studny. Pozemek je plně oplocen. Zahrada je udržovaná s množstvím středně vzrostlých stromů a keřů.
Chatka 25 m2 – zastavěná plocha
Zahrada: 363 m2
Příjezd po asfaltové komunikaci. Možnost parkování na pozemku či na obecní cestě.
Dispozice:
1. pp – sklepní prostor (dílna, sklad nářadí)
1. np – krytá veranda, vstupní zádveří, sociální zázemí (instalováno chemické wc), kuchyně, obytná místnost
2. np – podkroví
Obec Pulečný: Jedná se o lesnatou lokalitu v blízkost okresního města Jablonce nad Nisou, která je vyhledávanou destinací pro příjemné bydlení uprostřed zeleně.
Výhodou je i krátká dojezdová vzdálenost cca 1 km do Rychnova u Jablonce popř. přímo do 10 km vzdáleného Jablonce nad Nisou. Spojení s okresním městem je zajištěno i MHD č. 1 a to až do Janova a Bedřichova, známých lyžařských středisek Jizerských hor. Okolní a terén je díky mírným svahům ideální pro lyžování rodin s dětmi.
V současnosti žije v obci 375 stálých obyvatel, o víkendu se tento počet rozrůstá o zdejší zahrádkáře, chataře a chalupáře.
Cena: 1.350.000,- Kč.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Pulečném.