Prodej pozemku pro bydlení, Svinošice

Svinošice

4 750 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena za nemovitost
Hypotéka od 22 637 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaSvinošice
IDLed 00287

Origo partneři v Svinošicích

Popis

Hledáte pozemek ke stavbě RD s možností okamžité výstavby nedaleko města Brna?
Nabízíme pozemek ke stavbě RD s vydaným platným stavebním povolením pro výstavbu RD v obci Svinošice, okr. Blansko. Jedná se o mírně svažitý pozemek se západní orientací. Pozemek leží v centru obce, má CP 562m2. Na pozemku je elektřina a voda, kanalizace a plyn před pozemkem. Na pozemku neváznou žádné závazky či omezení, je možné jej financovat i s využitím hypotéky.
Na pozemku lze začít ihned s individuální výstavbou samostatně stojícího RD dle projektové dokumentace, kterou obdržíte zdarma při koupi pozemku, nebo si můžete projektovou dokumentaci nechat upravit dle vlastních potřeb, či zadat projekt úplně nový.
Obec Svinošice leží v sousedství Moravského krasu, nedaleko Brna a Blanska. V obci najdeme mateřskou školku, veřejnou knihovnou, kulturní dům, hřiště, hostinec, hotel s možností ubytování a několik soukromých provozoven služeb. Obec má vlastní kanalizaci, vodovodní síť, možnost bezdrátového připojení k internetu. Obec je plynofikována. Výborné dopravní spojení do Brna i Blanska.
Pro více informací nebo zájmu o prohlídku, kontaktujte makléře.
Zakázku vyřizuje Ludvík Lederer 602737222
CP 562m2

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Svinošicích.