Prodej bytu 2+kk, Praha - Střešovice, Na Petynce, 38 m2

Na Petynce, Praha 6 - Střešovice

7 200 000 Kč
/za nemovitost
Prodej družstevního podílu. V případě hypotečního úvěru musí být zastavena jiná nemovitost.
Hypotéka od 34 313 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Petynce, Praha 6 - Střešovice
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná38 m2
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Rodinná realitní kancelář Svoboda reality - Tři bratři si Vám dovoluje nabídnout koupi družstevního podílu, ke kterému náleží byt s dispozicí 2 kk, balkón v mezipatře a sklepní kóje. Místní si dobře uvědomují kvalitu bydlení v tomto prostředí, proto se většinou družstevní podíly předávají v rodinách dětem a vnoučatům původních obyvatel. Nyní se Vám nabízí možnost koupě, která se dlouho nemusí opakovat. Světlý byt s pohledem do zeleně má prostornou šatní skříň v chodbě, velkorysou kuchyňskou linku s vestavnými spotřebiči (lednice v lince, pračka a myčka nádobí) i prostorem pro jídelní stůl. Obývací pokoj má nerušený relaxační výhled do zeleně a stejný výhled je i z druhé propojené místnosti přímo z postele. Odtud vstupujete do koupelny se samostatným WC a sprchovým koutem. Koupelna má dvě okénka na větrání, případně na výhled do okolí. Byt se nabízí nezařízený, zůstává však kuchyňská linka se spotřebiči. Vybavení patří podnájemníkovi, se kterým by se dalo domluvit na ponechání nábytku, v případě vážného zájmu.

Družstvo je v dobré finanční kondici a veškeré dosavadní opravy (střecha, stoupačky, schránky, zvonky, nový výtah se strojovnou v suterénu zajištující absolutně pro tichý provoz, výmalba chodeb a plánovaná výstavba vlastní kotelny) byli a budou hrazeny z fondu oprav. Další projekt, který se bude provádět v příštím roce je zateplení štítové strany, u které by se však žádalo o dotaci. V plánu je převod družstevních podílů do osobního vlastnictví a změna družstva na společenství vlastníků jednotek.

Družstevníkům je rovněž k dispozici velká kolárna. Parkování je přímo za domem v modré rezidenční zóně. Za domem je také travnatá plocha pro míčové hry, sušení prádla, nebo drobné pěstění zeleniny, či bylinek. Koupaliště Petynka je na dohled a Pražský hrad je vzdálený pouhé 2 km, takže ideální procházka na pivo a zase zpět.

Pro domluvení termínu prohlídky nás neváhejte kontaktovat a uvidíte, že Vás tento byt při osobní prohlídce nadchne, stejně jako nás

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 6.