Pronájem skladu, Oleška - Bulánka, 520 m2

Oleška, Bulánka

50 000 Kč
/za měsíc
+ poplatky + kauce 100 000 Kč + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaOleška, Bulánka
ID7214
StavbaMontovaná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná520 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy520 m2
Plocha nemovitosti3520 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Olešce

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu skladovací prostory včetně přilehlých pozemků v lokalitě Středočeského kraje v obci Oleška - Bulánka s dobrou dostupností z hlavních silničních tahů.

K dispozici jsou dvě kryté haly o celkové rozloze 520 m2, okolní manipulační prostory o rozloze 3 000 m2 (z toho 1 150 m2 tvoří zpevněné asfaltové cesty před halami a příjezdová komunikace). Areál je umístěn na okraji vesnice, kde neruší rezidenty.

Jedna z hal je částečně řešena jako chladící místnost pro ovoce a zeleninu o rozloze 110 m2, ventilátory chladících agregátů jsou funkční, přesná teplota nastavení, ale neměřena. Sklad je ale dobře odizolovaný a konstantní teplotu udržuje, do poslední chvíle podnikání se pro své účely používal.

Cca 8 metrů široký vjezd z komunikace umožňuje obslužnost i velkých nákladních vozidel včetně návěsů či podobné techniky. V areálu je dostatek prostoru i pro parkování osobních i nákladních vozidel.

V případě zájmu je možné pronajmout také kancelář s kuchyňkou o rozloze cca 35 m2 (před rekonstrukcí). Objekt je napojen na elektrickou síť i na vodovodní řád. Wifi je možná po domluvě.

Preferujeme pronájem jednomu nájemci.

Nájemné: 50 000 Kč/měsíc + poplatky.
Kauce: 100 000 Kč.
Provize RK: 50 000 Kč + 21% DPH.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu skladů v Olešce.