Dražba rodinného domu, Bystřice nad Pernštejnem, Voldán, 190 m2

Voldán, Bystřice nad Pernštejnem

3 955 000 Kč
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVoldán, Bystřice nad Pernštejnem
ID10136
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná190 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti566 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Bystřici nad Pernštejnem

Popis

Jedná se o zděný, samostatně stojící rodinný dům s 1.NP. V domě se nachází jedna bytová jednotka vel. 5+kk. V 1.PP: chodba u schodiště, chodba, 4x sklep, technická místnost, garáž, schodiště. V 1.NP: předsíň, koupelna, pracovna, obývací pokoj s kk, terasa, schodiště.
Zastřešení: chodba, koupelna, WC, 2x pokoj, ložnice, balkon, schodiště. V domě je jedna koupelna, samostatné WC a druhá koupelna v rekonstrukci nedokončená. Na zahradě se nachází bazén a terasa s pergolou. Objekt rodinného domu je napojen na veřejný rozvod elektrické energie, vodovodní přípojkou na místní vodovod a na obecní kanalizaci, plynová přípojka je přivedena před dům. Dům je vytápěn elektrokotlem a krbovými kamny, zdrojem teplé vody je el. bojler. Technický stav objektu RD je velmi dobrý a udržovaný.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky dražby rodinných domů v Bystřici nad Pernštejnem.